Pondelok21. október 2024, meniny má Uršuľa, zajtra Sergej

Hanba na sto rokov: Vodič nechápal, prečo si ho ľudia natáčajú na VIDEO! Keď zaparkoval, hneď mu to došlo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ZÁHREB – Vodič auta značky BMW nedávno vzbudil veľkú pozornosť ľudí, keď prechádzal ulicami jedného z chorvátskych miest. Nechápal, prečo si ho každý natáča a prečo jeho vozidlo vyvolalo takú senzáciu. Dôvod odhalil až po tom, čo zaparkoval. Dostal poriadnu lekciu.

Ľudia na ulici neveriacky sledovali biele auto značky BMW, ktoré jazdilo po uliciach chorvátskeho mesta. Nie je však známe, odkiaľ zábery pochádzajú. Na TikToku sa o ne podeli vodič známy len ako @senid_f82, ktorého záujem ľudí zmiatol. Mnohí dokonca vybrali telefóny sa začali si vozidlo natáčať. Nechápal, prečo to robia, keďže nešoféroval žiadne luxusné auta a sám nie je žiadnou celebritou.

Až neskôr zistil, že ľudí nezaujalo jeho auto či štýl šoférovania, ale odkazy, ktoré našiel na vozidle. Zdá sa, že muž to s multitaskingom v milostnom živote trochu prehnal a v skutočnosti chodil s viacerými ženami. Jedna z nich to však zistila a rozhodla, že mu venuje nezabudnuteľný darček na rozlúčku. Na auto mu sprejom napísala, že jej bol neverný a že je hulvát a hlupák.

Video sa okamžite stalo hitom sociálnej siete. „Preto musíš chodiť na bicykli alebo na skútri,“ zavtipkoval jeden z komentujúcich. „Vyzerá to cool,“ uviedol ďalší. „Začal som plakať,“ priznal tretí. Viacerí však pochválili ženu za zaujímavý spôsob, ako sa mužovi pomstiť za neveru. „To je super,“ uviedol štvrtý komentujúci. „Úžasné,“ dodal iný.

Viac o téme: VodičPomstaNevera Auto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu