Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

VIDEO šokovalo celý internet: Matka chcela naštvať manžela, takto riskovala život svojich detí! Veď to je choré

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LUOJANG – Žena z mesta Luojang v čínskej provincii Henan čelí ostrej kritike po tom, ako prinútila svoje dve malé deti sedieť na vonkajšej klimatizačnej jednotke bytu na 23. poschodí. K incidentu došlo 10. októbra, kedy obyvatelia počuli zvonku plač dievčatka a našli ju spolu s bratom v nebezpečnej situácii.

Vo virálnom videu je vidieť, ako sa matka hlasno háda s manželom na parapete susedného okna, pričom mu nechce dovoliť priblížiť sa k ich deťom. Obe deti boli rozrušené a nemali na sebe žiadne ochranné oblečenie. Políciu o incidente okamžite informoval obyvateľ z blízkeho okolia. Našťastie mala situácia šťastný koniec a deti boli zachránené. V súčasnosti je prípad v štádiu vyšetrovania. Video bolo zdieľané na čínskej sociálnej sieti Weibo a k dnešnému dňu má cez 55 miliónov vzhliadnutí, informuje portál Bored Panda. Diváci sú pohoršení a zanechali aj patrične negatívne komentáre na adresu matky. „Matka by mala chrániť svoje deti a ona ich vystavila smrteľnému nebezpečenstvu. Nie je hodná byť matkou,“ napísal jeden z komentujúcich.

Ďalší používateľ napísal: „Ak by sa stala nehoda, ľutovala by to viac než ktokoľvek iný. Prečo zvolila taký extrémny krok? Ak s ním už nedokáže žiť, nech sa jednoducho rozvedie.“ Tretí komentár znel: „Táto žena je šialená a hrozná! Mala by čeliť prísnemu trestu.“ Iný zase skritizoval manžela: „V takejto situácii by mal reagovať pokojne. Mal by upokojiť svoju manželku a presvedčiť ju, aby prestala s týmto nebezpečným konaním. To je najdôležitejšie.“ Žiaľ, toto nie je jediný prípad, kedy boli v Číne ohrozené deti.

Na sociálnych sieťach sa objavilo aj video z roku 2023, v ktorom chlapec skáče z piateho poschodia, aby unikol pred svojou násilnou matkou. Incident sa stal 25. júna vo východočínskej provincii Anhui, informuje portál SCMP. Dieťa, ktoré malo asi šesť rokov, skočilo z vrchnej časti vonkajšej klimatizačnej jednotky. Mali ho doma opakovane biť palicou. Na videu je zaznamenaný hlasný krik osôb a okoloidúcich. Podľa miestnej polície bol chlapec prevezený do nemocnice s niekoľkými zlomeninami. Našťastie jeho stav nebol život ohrozujúci.

Viac o téme: DetiMatkaZanedbanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu