Nedeľa20. október 2024, meniny má Vendelín, zajtra Uršuľa

VIDEO Hotelového hosťa rozrušil DETAIL na dverách kúpeľne: Ľudia panikária, nezostali by tam ani minútu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

VANCOUVER – Na internete nájdete množstvo tipov, ako byť počas pobytu v hoteloch v bezpečí. Zdá sa však, že niekedy vám viac pomôže pozorné oko. To bol prípad jedného z tvorcov obsahu, ktorý si vo svojej hotelovej izbe všimol niečo nezvyčajné. Viacero ľudí na sociálnej sieti jeho nález šokovalo.

Tvorca obsahu Ash, známy ako @ashiv_, zdieľal video odhaľujúce znepokojujúci objav, ktorý našiel v kúpeľni svojej hotelovej izby. Ako informoval vo videu publikovanom na TikToku, na hrôzostrašný nález natrafil v nemenovanom hoteli v kanadskom Vancouveri. „Nový strach odomknutý,“ napísal k videu, ktoré ukazuje záhadne umiestnený zámok. Na záberoch vidno dvere kúpeľne, ktoré sa dajú zamknúť zdnuka, ale aj zvonka.

„Neznášam to,“ povedal Ash, keď ukázal zámok, ktorý zamykal a odomykal dvere zvnútra kúpeľne a dodal: „Ale čo toto?“ Potom ukázal, že dvere sa dajú zamknúť aj zvonka. Na vonkajšej strane však boli dva zámky, pričom na zamknutie alebo odomknutie zvonka je potrebný kľúč. „Prečo môžete kúpeľňu zamknúť aj zvonka?“ spýtal sa.

Video, ktoré Ash publikoval v sobotu 12. októbra, získalo viac ako 16 000 zhliadnutí a mnohých šokovalo. „Braček, neriskuj to,“ napísal jeden z komentujúcich. „To je strašné,“ priznal ďalší. „Okamžite by som odišla,“ dodala iná. Štvrtý z komentujúcich sa však s ostatnými podelil o možné vysvetlenie. „Odkedy som pracoval v bezpečnostnej službe v hoteli, viem, že je to pre prípad núdze. Manažéri majú hlavný kľúč, nikto iný,“ vysvetlil v komentári.

Viac o téme: ZámokKúpeľňaHotel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu