Sobota12. október 2024, meniny má Maximilián, Maxim, Max, zajtra Koloman

VIDEO Trapas počas svadobného fotenia: Ženích chcel pobozkať nevestu, naklonil sa a... Fotograf lapal po dychu!

(Zdroj: TikTok/kekostudio.hr)

ZÁHREB – Hovorí sa, že na deň svojej svadby nikdy nezabudnete. O poriadne pamätný moment sa postaral ženích, ktorý si pri pózovaní na svadobných fotografiách poriadne zavaril. Video vtipného incidentu sa na sociálnych sieťach stalo hitom.

Fotografické štúdio v chorvátskom Záhrebe uverejnilo na TikToku video, ktoré mnohých rozosmialo. Zachytáva totiž mladomanžela, ktorý vo svoj svadobný deň skončil v bazéne. Vo videu mladomanželia pózovali pri bazéne a pripravovali sa na pamätné fotografie predtým, ako sa vybrali do kostola na obrad. To, čo mala byť dokonalá póza, sa však zmenilo na neplánovaný trapas.

@kekostudio.hr Mladoženja nam pao u bazen prije crkve, mobitel i novčanik u džepu, ovo nije bilo u planu 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀#wedding #keko #kekostudiofotovideo #kekostudio #vjencanje #svadba ♬ original sound - KEKO STUDIO - VJENČANJA HR

Kým ženích pózoval s nevestou, stratil rovnováhu a skončil vo vode. Situácia bola o to horšia, že spolu s oblekom mu do bazéna spadol aj mobilný telefón. Hoci táto smola mohla mladomanželom pokaziť náladu, všetko prijali s úsmevom a video sa rýchlo stalo hitom sociálnych sietí.

Viac o téme: SvadbaBazénŽeních
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu