Utorok24. september 2024, meniny má Ľubor, Ľuboš, zajtra Vladislav

Šialené VIDEO z dopravnej zápchy: Žena skočila pred auto, aby... Vodiči pozerali s otvorenými ústami!

(Zdroj: Facebook/Elexio Kim)

SINGAPUR – Pravdepodobne nikto nemá rád dopravné zápchy, a to obzvlášť v prípade, že sa niekam skutočne ponáhľate. Istá žena sa rozhodla, že veci zoberie do vlastných rúk. Na rušnej ulici vystúpila z auta a postarala sa o to, aby sa jej partner, ktorý auto šoféroval, čo najskôr zaradil do hlavného pruhu. Za svoj odvážny čin však schytala poriadnu kritiku.

Na záberoch z palubnej kamery, ktoré sa rýchlo stali virálnymi, vidno vzdorovitú pasažierku, ako vyskakuje z auta uprostred pomaly sa pohybujúceho radu vozidiel. Bez ohľadu na svoju bezpečnosť alebo bezpečnosť kohokoľvek iného sa odvážne postaví pred iné auto, odhodlaná zablokovať ho, aby sa do pruhu dostalo auto s jej partnerom. Odvážna cestujúca sa pevne postavila pred auto a naznačila svojmu partnerovi, aby sa zaradil do jazdného pruhu. Vodič, ktorému prekážala, Elexio Kim, bizarné stretnutie natočil a zdieľal na Facebooku.

„Bola to tá najzvláštnejšia vec, akú som kedy na ceste stretol. Nikdy by mi nenapadlo, že existujú takíto ľudia,“ uviedol Kim, ktorý video zdieľal na Facebooku. Ako dokazujú zábery, žena po celý čas odmietala zložiť ruku z kapoty jeho vozidla. Podľa denníka Daily Mail za volantom sedel jej manžel. Kimovo video rýchlo zaujalo obrovské množstvo ľudí a viacerí sa o svoje dojmy podelili v komentároch.

„Keď ste mizerný vodič, prinútite svoju mamu/manželku, aby pre vás zastavila premávku,“ zažartoval jeden z komentujúcich. „Vodič sa naozaj musí vrátiť do autoškoly,“ napísal druhý. „Toľká oddanosť, ochotná obetovať sa,“ uviedol na margo odvážnej ženy iný komentujúci. Niektorí ale poukázali na to, že žena neohrozovala len svoj život, ale tiež bezpečnosť ostatných. „Toto je jeden z najabsurdnejších spôsobov, ako to urobiť. A vystavuje nebezpečenstvu seba aj ostatných,“ dodal štvrtý komentujúci.

Viac o téme: VodičPremávkaDopravná zápchaŽena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu