Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Iba osemročné dievčatko sadlo za volant a odviezlo sa do supermarketu: Narazilo len raz! VIDEO z jazdy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Profimedia)

BEDFORD – S bizarnými príbehmi sa poslednej dobe roztrhlo vrece a pravdepodobne by to vedeli potvrdiť aj policajti, ktorí musia zasahovať v často komických situáciách. Nedávno ich šokoval prípad osemročného dievčatka, ktoré sa samé vybralo na aute svojej mamy do supermarketu.

Ako informuje portál Sky News, nemenované dievčatko prešlo viac ako 20 kilometrov a nakoniec sa našlo živé a v bezpečí na parkovisku pred samotným supermarketom. Miestna polícia v Bedforde v štáte Ohio prijala v nedeľu minulý týždeň okolo 9:00 hodiny hlásenie o nezvestnom dieťati. Rodina ju naposledy videla doma okolo siedmej hodiny ráno, odvtedy po nej nebolo ani stopy. 

Rodičia si všimli, že ani ich SUV značky Nissan Rouge nebolo odparkované v garáži, preto sa rozhodli situáciu hneď riešiť. Polícia napokon našla auto na parkovisku pri supermarkete Target, ktoré bolo vzdialené takmer 20 kilometrov od ich domu. Dievčatko našli v obchode a priznalo sa, že počas jazdy narazilo do poštovej schránky. 

Žiadne iné incidenty neboli hlásené. Polícia uviedla, že dievča je príliš mladé na to, aby čelilo obvineniu z trestného činu. Nebolo jasné, či v súvislosti s týmto incidentom, ktorý sa stále vyšetruje, budú vznesené nejaké obvinenia, uvádza denník Mirror

Viac o téme: DieťaSupermarketŠoférovanieAuto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu