Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Mladík vložil burger z McDonald's na 30 minút do mikrovlnky: Keď uvidíte výsledok, tento fast food už nezjete

(Zdroj: TikTok/microwaving30mins)

USA – Tvorca obsahu nedávno šokoval používateľov TikToku. Rozhodol sa totiž zistiť, čo sa stane, keď dá Big Mac burger z McDonald's do mikrovlnky na pol hodinu. Výsledok niektorých ľudí odradil natoľko, že sa zaviazali z McDonald’s už nikdy žiadne jedlo nekonzumovať.

Používateľ TikToku Harry (microwaving30Mins) sa stal virálnym, pretože testoval, čo sa stane s rôznymi potravinami, keď ich necháte v mikrovlnnej rúre. Jeho posledný experiment sa týkal ikonického Big Macu od McDonald's – a výsledky boli absolútne desivé. Na videu je vidieť, ako Harry pripravuje hamburger a ukladá ho do mikrovlnnej rúry vo svojej záhrade. Povedal: „Je síce pravda, že výrobky McDonald's nemajú tendenciu hniť, ale nikto nikdy nepovedal nič o tom, ako sa im bude dariť v mikrovlnnej rúre, že nie?“ 

@microwaving30mins Big Mac turns SOLID after locking eyes with wicked M(icrowav)edusa #bigmac #mcdonalds #microwave ♬ Danse Macabre - Efteling & Spookslot

Po pol hodinovom procese sa začal z mikrovlnnej rúry valiť dym. Hamburger zafarbil tanier na žlto. Harry dodal: „Ako môžete vidieť, je tvrdý ako skala, neuveriteľne mastný, zo spodnej strany vychádzajú úponky stuhnutej hovädzej tekutiny. Presne toto som očakával.“ Väčšina sledovateľov bola z výsledku v šoku a zaviazali sa, že tento reťazec s rýchlym občerstvením už nikdy nenavštívia. 

„Práve si počítam kalórie a dostala som chuť na burger, ale toto video mi pomohlo v rozhodovaní,“ napísala jedna z komentujúcich. Pre extrémny záujem začali ľudia písať ďalšie produkty, ktoré by mal Harry vyskúšať a otestovať. Návrhy sa pohybovali od čajových vrecúšok a melónov až po želé alebo mačacie jedlo. Vzhľadom na to, že jeho portfólio je široké, nájdete v ňom aj napríklad majonézu, marshmallows, šalát, ale aj iné druhy zeleniny.

Viac o téme: Mikrovlnná rúraBurgerMcDonald's
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu