Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

VIDEO Z letiskovej dráhy boxerský ring: Cestujúci neveriacky sledovali drsný súboj predátorov! A čo nasledovalo

(Zdroj: X/ndtv)

PATNE – Predstavte si, že sedíte v lietadle, no čas odletu sa neustále predlžuje. Keď sa pozriete von oknom, na pristávacej dráhe uvidíte súboj medzi kobrou a mangustou. Takáto bizarná scéna sa naskytla cestujúcim na indickom letisku. Zábery z drsného súboja obleteli internet.

Kobra a mangusta premenili pristávaciu dráhu letiska na boxerský ring. Priamo pred zrakmi cestujúcich v indickom Patne v Bihare na seba brutálne zaútočili a spôsobili poriadny zmätok. Kvôli bizarnému incidentu bol odlet lietadla oneskorený. Medzidruhová nevraživosť sa údajne odohrala na letisku Jay Prakash Narayan, informuje denník New York Post. Na záberoch natočených z okna lietadla je vidieť, ako kobra útočí na mangustu. Tá sa však bleskurýchlo snaží vyhnúť jedovatým tesákom.

Zápas sa zdá byť celkom vyrovnaný, kým nepríde kavaléria: dve ďalšie mangusty sa ponáhľajú na pomoc svojmu priateľovi. Aj keď nie je jasné, ktorý bojovník sa stal víťazom, mangusty majú vo všeobecnosti výhodu vďaka svojim rýchlym reflexom, hustej koži a prirodzenej odolnosti voči jedu kobry. Odborníci odhadujú, že tieto prítulné zvieratká vyhrávajú 75 až 80 percent zápasov so svojimi chladnokrvnými konkurentmi.

Stretnutia kobry s mongustou sú vo voľnej prírode celkom bežné. Tieto dva druhy bojujú o rovnakú korisť a tiež sa navzájom požierajú, informujú noviny Economic Times Of India. Je známe, že hady sa živia mláďatami mangust, zatiaľ čo mangusty lovia a jedia kobry, ktoré vo všeobecnosti zabíjajú tak, že ich uhryznú do zadnej časti hlavy.

Viac o téme: LetiskoKobraMangusta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu