Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Žena s IQ vyšším ako Einstein odišla z Oxfordu, dnes sa živí ako sexuálna pracovníčka: Dôvod vás prekvapí!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Britka Melissa Toddová z Hertfordshire opustila prestížnu univerzitu, aby sa mohla venovať kariére v sexuálnom priemysle. Jej kontroverzné rozhodnutie bolo predmetom vášnivých diskusií, keďže test Mensy absolvovala len ako dvanásťročná a dosiahla IQ porovnateľné s Albertom Einsteinom a Stephenom Hawkingom.

Život 48-ročnej Melissy Toddovej nabral nečakaný spád, keď sa zamestnala na letnej brigáde. V tom období študovala na Univerzite v Oxforde a po jej ukončení sa mala venovať ekonómii. Pred desiatkami rokov ju denník Herts and Essex Observer dokonca vyhlásil za „Mozog Británie“. Jej kariéra sa však nečakane zvrtla. „Teraz sa to zdá ako veľmi dávno. Myslím, že som počula v rádiu nejaký článok, napríklad v relácii Jeremyho Vinea alebo čo to vtedy bolo, a znelo to zaujímavo, naozaj sa mi páčili testy,“ uviedla pre denník Daily Star. „Áno, potom som mal veľa skúšok, urobila som prijímacie testy na Oxford a krátko som tam študovala. Ale potom som sa zbláznila a nechala som štúdium, čo nie je medzi vysokoškolákmi nič nezvyčajné. Študovala som PPE (filozofiu, politiku a ekonómiu),“ prezradila ďalej.

 

Melissa Todd, 47, has an IQ of 178, which is higher than Stephen Hawking and Albert Einstein's, but she's spent the past 28 years working in the sex industry

Posted by Bristol.Live on Friday, August 30, 2024

Napriek tomu, že Einstein a Hawking údajne nikdy nerobili testy Mensy, mnohé zdroje predpokladajú, že ich IQ  dosahovalo zhruba 160 bodov. Hodnota priemerného IQ sa pohybuje od 85 do 115. Z dostupných dokumentov vyplýva, že Melissa dosiahla 178 bodov a podľa skúšajúcich patrila medzi mimoriadne nadaných. Zároveň bola prvou osobou v rodine, ktorá navštevovala univerzitu, ale nestotožnila sa s tým. „Na rok som prestala študovať, pretože som sa úplne zbláznila a otravovala som všetkých plačom nad prednáškami. Tak som si povedala, že si dám rok pauzu a v The Evening Standard som videla inzerát na prácu tanečnice v bare,“ pokračuje.

V podstate vraj nemala žiadnu predstavu o tom, čo bude robiť. Keď jej však povedali, že zarobí za noc 600 libier (713 eur), neváhala. „Naozaj zúfalo som potrebovala peniaze a rada tancujem, tak prečo to neskúsiť?“ uviedla. Napriek tomu, že Melissa je od prírody introvert, táto práca ju veľmi bavila. Uchvátili ju trblietavé gule, flitrové oblečenie a nekonečné pitie šampanského. Mala pocit, že konečne našla miesto, kam patrí. „Človek si zvykne byť šťastný a bohatý a stretáva zaujímavých ľudí,“ prezradila. Do Oxfordu sa nevrátila a celé tie roky sa venuje práci v sexuálnom priemysle pre dospelých. Pózuje v časopisoch, cestuje po svete, zažíva divoké dobrodružstvá a pritom zarába milióny.

Viac o téme: PrácaTanečnicaIQOxford
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu