Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

VIDEO Turistka natáčala dážď, netušila, že jej zábery sa stanú virálnymi: Pozrite, čo sa stalo o malú chvíľu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/newsflare)

MADRID – Kým niektorí sa počas búrky držia od okien čo najďalej, iní si s radosťou fotia a natáčajú hrozivo vyzerajúce blesky. To bol prípad turistky, ktorá si užívala dovolenku v Španielsku. Pri natáčaní bleskov však zažila poriadny šok, čo dokazujú aj nasledujúce zábery.

Britská mediálna spoločnosť Newsflare publikovala na YouTube krátke video, ktoré natočila turistka počas dovolenky v Španielsku. Nie je známe, kde presne sa nachádzala, no podľa záberov sa snažila natočiť búrku, ktorá zúrila za oknami. Na videu je vidieť výhľad von z okna. Dole leží bazén a blízko neho sa týči vysoká palma. Obloha je zatiahnutá a zdá sa, že dokonca padajú krúpy.

VIDEO Turistka natáčala dážď,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/newsflare)

Zdanlivo obyčajnú scenériu razom prerušil blesk, ktorý zasiahol palmu. Turistke sa tento krátky moment podarilo zachytiť a podľa jej reakcie bola v šoku. Niet sa čo čudovať, palma sa nachádzala neďaleko okna, z ktorého žena nakrúcala video. Zábery prilákali množstvo divákov, pričom jeden z nich v komentári uviedol: „Dobré načasovanie.“ Niekoľko ďalších reagovali vystrašenými emotikonmi.

Viac o téme: PalmaDážďBleskTuristka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu