Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

VIDEO Mladík sa uprostred noci zobudil a skoro vyletel z kože: Neuveríte, kto stál pri jeho posteli!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Príbehy o dopravných kužeľoch, ktoré si ľudia domov donesú po noci strávenej v baroch, nie sú nijako výnimočné, rovnako ako príbehy o ľuďoch, ktorí si nevedia spomenúť na objednávku kebabu, vedľa ktorého sa zobudili. Jeden chlapík to však posunul na úplne novú úroveň a podelil sa o svoj ranný zážitok.

Rand Sturrock na TikToku zdieľal video zo svojej postele a položil svojim sledovateľom otázku: „Len otázka, zobudil sa už niekto vedľa jeleňa vo svojej posteli?“ Keď pohol kamerou nad svojou tvárou, ukázal rozkošné jelienča, ktoré ho pozorne sledovalo. Randovo video videlo za posledné tri dni neuveriteľných 28 miliónov používateľov sociálnej siete. „Vidíte, ako mlčal... veľmi skromný, veľmi pozorný jeleň,“ zažartoval jeden z komentujúcich. 

Ďalší súhlasil: „Počkal, kým vstanete, nevyrušoval, veľmi decentná a veľmi ohľaduplná reakcia.“ Tretí si žartovne povzdychol: „Prečo sa mi to nikdy nestane? Chcel by som sa zobudiť vedľa malého jeleňa, ktorý ma pozoruje, ako spím.“ Zatiaľ čo štvrtý napísal: „Povedzte mi, že ste ho aspoň pomenovali a nechali si ho.“ 

Ďalšie desiatky používateľov TikToku odkazovali na komédiu Dospeláci 2 z roku 2013, kde sa postava Adama Sandlera zobudí a nájde vo svojej spálni veľkého jeleňa. Vo filme sa jeleň vyľaká a hercovi omočí tvár. Tomuto nešťastnému incidentu sa však Rand zrejme úspešne vyhol.

Viac o téme: JeleňPrebudenieMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu