Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

VIDEO Dcéra si na letisku vystrelila zo svojho otca: Na kufor mu nalepila... Ľudia vybuchli do smiechu

(Zdroj: TikTok/kelseyyanne)

HIGUEY – Kelsey Thorneová vymyslela zaujímavý spôsob, ako si vystreliť zo svojho otca Mika Bonea. Ten je farboslepý a často má problém identifikovať svoj kufor medzi mnohými inými na letisku. Rozhodla sa preto pre radikálne riešenie.

Predtým, ako sa rodina vybrala na výlet do Dominikánskej republiky, Thorneová, jej brat a mama nalepili na Boneove tašky obrovské nálepky s otcovou usmiatou tvárou a odkazom: „Pomôžte môjmu otcovi nájsť jeho batožinu!“ Pre Fox Digital Thorneová uviedla: „Kým mama zabávala otca, nalepila som nálepku na jeho kufor a naložila ho do auta. Otec nás vysadil pred letiskom, keď išiel zaparkovať a vtedy sme mohli prepašovať jeho kufor von.“ Keď si chcel na medzinárodnom letisku Punta Cana vyzdvihnúť batožinu, mnohí okoloidúci s radosťou vyhoveli vtipnej požiadavke na kufri a nasmerovali ho k batožine. 

@kelseyyanne I snuck into his house while he was gone to steal his already packed suitcase to do this, he had no idea until he was leaving for the airport that I did it—he got a good laugh and said he found his luggage in record time! Even at 30, it’s still fun to mess with your parents! #daddaughtergoals #travel #Family #prank #babyofthefamily #stl #airport #travelhacks #grayhair #vacation #funny #beach #puntacana #classicwinstonmessaround #helpfindmydad #geriatric ♬ Break My Stride - Chateau Pop

„Spočiatku bol zmätený, pretože ľudia sa stále smiali, pozerali na neho a kričali: ‚Tu je váš kufor‘,“ povedala Thornová. Realitný maklér Bone mal v tom čase na mysli len jedno – kde by mohol získať viac nálepiek svojej tváre pre svoj biznis. „Myslím, že nikto z nás sa nemohol prestať smiať,“ dodala Thornová. Video zo zábavného incidentu zverejnila na TikToku, kde nazbierala viac ako 8 miliónov pozretí. Ľudia okamžite zaplavili sekciu s komentármi. 

„Má také šťastie, že ma má za dcéru,“ napísala Thornová v popise 29-sekundového virálneho videa. „Aj v tridsiatke je stále zábavné zahrávať sa s rodičmi!“ dodala. V komentároch prezradila, že už dlho nevidela toľko usmievajúcich ľudí pri výdaji batožiny. Uvedomila si však aj odvrátenú stránku tohto výmyslu. „Myslím, že to bol môj najobľúbenejší žartík, ktorý som mu urobila,“ priznala a potom dodala: „Teraz sa musím pokúsiť tento nejako prekonať.“

Viac o téme: RodinaLetiskoKuforOtec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu