Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Opitá turistka rozzúrila ľudí vo Florencii: Bozkávala sochu zo 16. storočia! A čo nasledovalo potom...

(Zdroj: Facebook/Welcome to Florence)

FLORENCIA – Turistka šokovala úrady v Taliansku po tom, čo sa na sociálnych sieťach rozšírilo video, na ktorom skočila na sochu Bakcha vo Florencii, bozkávala ju a objímala a potom simulovala sex. Ide o repliku sochy Bakcha, známeho aj ako Dionýza, zo 16. storočia.

Fotky z nehanebného incidentu sa objavili na Facebooku na stránke s názvom „Welcome to Florence“. Mnohých používateľov sociálnej siete vyčíňanie turistky nahnevalo. Iných rozzúrilo stanovisko bývalého úradníka talianskeho ministerstva kultúry Vittoria Sgrabiho. Ten sa totiž domnieva, že v tomto prípade nejde o erotický akt.

 

Ieri Turista a Firenze 💜⚜️

Posted by Welcome To Florence on Tuesday, July 16, 2024

„Žiadny skutočný muž nemôže konkurovať nahej soche boha vína a plodnosti,“ uviedol Sgrabi, ktorý je známy svojimi kontroverznými výrokmi. Nedávno bol odvolaný pre podozrenia z korupcie. Tamojší mestskí poslanci požadujú vyššie pokuty za nerešpektovanie kultúrneho dedičstva, informuje denník The Telegraph.

Talianske úrady si dobre uvedomujú, že niektorí turisti prichádzajú do krajiny za zážitkami a neviazanou zábavou, no vyzývajú k väčšej ohľaduplnosti a rešpektu. „Turisti sú vítaní, ale musia mať úctu k našim pamiatkam, originálom či kópiám a pochybujem, že táto žena pozná rozdiel,“ povedala Antonella Ranaldiová z Florentského umeleckého úradu.

Viac o téme: TuristkaFlorenciaSocha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu