Pondelok1. júl 2024, meniny má Diana, zajtra Berta

Muž šokoval bizarným experimentom: V snahe zvýšiť si testosterón každý deň konzumuje surové... No fuj!

(Zdroj: X/PUMPINGSHARK)

FLORIDA – Hviezda sociálnych sietí z Floridy opäť šokuje ľudí. V nedávnom videu sa podelil o šialený stravovací experiment, z ktorého mnohých napína. V snahe zvýšiť hladinu testosterónu totiž začal konzumovať býčie semenníky.

Gastronóm, známy ako John, sa prvýkrát dostal do povedomia začiatkom tohto roka po tom, ako sa na sociálnych sieťach podelil o svoj jedálniček. Každý deň počas 100 dní konzumoval surové kuracie mäso. Hviezda sociálnych sietí však oznámila novú kulinársku výzvu vo virálnom videu z 10. júna. „Vždy nám hovorili, že orgánové mäso, najmä semenníky, vás posunie na vyššiu úroveň,“ napísal John v popise videa, ktoré publikoval na Instagrame a rýchlo sa rozšírilo aj na iné sociálne siete. „Keď zjete semenníky býka, narastú vám tiež obrovské semenníky? Toto je veda, ktorú otestujem. Budem jesť semenníky a denne aktualizovať mnohé aspekty toho, ako sa cítim fyzicky a psychicky,“ prezradil.

Vo videu je vidieť, ako John prikladá nôž k miešku zvieraťa, potom ho rozreže a hoduje na surových býčích semenníkoch len pomocou rúk. „To je šialené,“ napísal jeden z divákov. „Doslova som sa skoro povracal,“ uviedol druhý znechutený komentujúci. V nasledujúcich dňoch John pokračoval v konzumácii býčích semenníkov, pričom ich kombinoval s rôznymi inými potravinami. V jednom videu si dokonca pripravuje semenníky so šalátom a paradajkami, pričom semenníky použije namiesto žemlí.

V ďalšom videu kreatívny kulinár pridáva semenníky do cestovín s omáčkou. „Špagety a mäsové guľôčky,“ zavtipkoval jeden z komentujúcich. Nie je jasné, ako dlho plánuje John jesť surové semenníky. Zatiaľ neuviedol žiadne konkrétne telesné zmeny, ktoré zaznamenal. Fanúšikovia ho požiadali, aby si zmeral hladinu testosterónu a zistil, či v najbližších mesiacoch dôjde k nejakej výraznej zmene.

Viac o téme: ExperimentJedálničekTestosterónBýčie semenníky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu