Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Bizarné VIDEO valcuje internet: Policajt vyťahoval z rybníka utopeného muža, keď zrazu... Skoro odpadol!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HANAMAKONDA – Začiatkom tohto týždňa dostala polícia z hlavného mesta Hanamakonda v indickom štáte Telangane informáciu o tom, že v miestnom rybníku pláva mŕtve telo. Keď dorazili na miesto, zostali v šoku. Vlastným očiam neverili ani diváci videa, ktoré sa okamžite stalo hitom sociálnych sietí.

Bizarné video toho, čo vyzerá ako nehybná mŕtvola, ktorú z jazierka vyťahuje policajt, ​​sa na sociálnych sieťach stalo virálne. Na prekvapenie nielen policajta, ale aj divákov sa muž bez košele ležiaci na plytčine rybníka v meste Hanamkonda akoby zázrakom prebral. Muž, ktorý mal na sebe modré džínsy, bol vo vode ponorený údajne päť hodín a spôsobil, že miestni v panike zavolali policajtov. Vo videu je vidieť, ako sa jeden z prítomných policajtov pokúša vytiahnuť „mŕtve telo“ z vody.

Keď však policajt chytil muža za ruku a začal ho ťahať z vody, muž za razom prebral, pootočil hlavu a dokázal, že je živý a zdravý. Na záberoch zdieľaných na sociálnej sieti X je počuť, ako sa osoba za kamerou smeje, keď sa muž v rybníku pokúšal polícii vysvetliť bizarný incident. Ako informuje denník Hindustan Times, muž sa po 10 dňoch nepretržitej práce v neďalekom žulovom lome rozhodol okúpať v rybníku. Náhodou však zaspal, čo vydesilo miestnych obyvateľov, ktorí v rybníku videli iba nehybné telo.

Používatelia sociálnej siete priznali, že ich zábery pobavili. „Človek nemôže mať ani 10 minút pokoja a relaxu v bahnitom rybníku,“ zavtipkoval jeden z komentujúcich. „Ja po jedinej sobote, keď som sa staral o deti bez pomoci mojej ženy,“ pridal sa ďalší. „Človeče, keby som bol tým policajtom, tak by som kričal,“ napísal tretí. Štvrtý divák poznamenal: „Čo je na tom ešte zvláštnejšie, je, že vidíme, že tento muž bol tak prepracovaný, že namiesto toho, aby sa išiel domov vyspať, radšej ‚spal‘ v rybníku. Hovorí to o našom modernom pracovnom étose.“

Viac o téme: RybníkSpánokMŕtvolaIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu