Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Kamera v autobuse zachytila divoký incident: Čelné sklo prerazil obrovský jeleň! Dramatické VIDEO

(Zdroj: YouTube/ABC7Chicago)

WARWICK – Predstavte, že sedíte v autobuse po dlhom dni v práci a tešíte sa domov. Zrazu sa však dnu objaví jeleň. Do tejto divokej situácie sa dostali cestujúci v americkom štáte Rhode Island. Ako dokazujú zábery, utekajúci jeleň vrazil do čelného skla autobusu a pristál na podlahe medzi cestujúcimi.

V pondelok 10. júna krátko po tretej hodine popoludní prechádzal autobus po ulici v meste Warwick, keď z ulice Sachem Avenue vybehol jeleň a skočil priamo do predného skla vozidla, informuje Live 5 News. Úrad verejnej dopravy na ostrove Rhode Island (RIPTA) zverejnil zábery z autobusu, ktoré zachytávajú jeleňa a jeho skok do autobusu.

V čase incidentu sa vo vozidle nachádzalo šesť cestujúcich, traja z nich museli podstúpiť lekárske ošetrenie. Jeleň utrpel masívne poranenie hlavy a krátko po nehode uhynul. Incident cestujúcich pochopiteľne vydesil. Ako vidno na záberoch, cestujúci, v blízkosti ktorého zostalo zviera ležať, zjavne panikáril. Takmer všetci cestujúci sa snažili vzdialil od uličky. Zviera sa nedokázalo postaviť.

Po tom, čo RIPTA zverejnila zábery z nehody, dočasný generálny riaditeľ Christopher Durand uviedol: „Chcem pochváliť vodiča autobusu, Leocadia Hernandeza, za jeho príkladnú reakciu na túto jedinečnú situáciu.“ Durand ďalej vyzdvihol vodičovú ostražitosť a schopnosť ustáť krízovú situáciu, vďaka čomu nedošlo k dopravnej havárii.

Viac o téme: ZrážkaJeleňAutobus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu