Pondelok1. júl 2024, meniny má Diana, zajtra Berta

Ženíchovi (26) prišlo správanie novej manželky podozrivé: Iba pár dní po svadbe odhalil temné tajomstvo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

INDONÉZIA – Dvadsaťšesťročný manžel identifikovaný v miestnych správach len ako AK sa v apríli oženil so ženou, s ktorou viac ako rok chodil. Po svadbe však odhalil šokujúce tajomstvo svojej novej manželky. Bizarný incident šokoval ľudí po celom svete.

Indonézsky ženích dva dni po svadbe zistil, že jeho nová manželka je v skutočnosti muž, ktorý sa s ním oženil kvôli finančnému podvodu, uvádza portál South China Morning Post. Ženích známy len ako AK sa zoznámil so svojou budúcou manželkou, údajne menom Adinda Kanzaová, prostredníctvom Instagramu minulý rok. Neskôr sa spolu začali intenzívne stretávať a viac ako rok spolu tvorili pár.

Údajne tiež 26-ročná Kanzaová mala na hlave vždy nasadený nikáb, tradičnú pokrývku tváre, ktorú nosili niektoré moslimské ženy a ktorá zakrýva celú hlavu a tvár nositeľky okrem očí. Svojmu nastávajúcemu povedala, že je oddaná moslimka a všetci jej blízki už umreli. Pár sa zosobášil 12. apríla, pričom Kanzaová priniesla päť gramov zlata ako veno, informoval portál. Manželský život však nabral nečakaný spád – AK čoskoro cítil, že s jeho novou manželkou niečo nie je v poriadku.

Kanzaová naďalej nosila niqab v dome napriek moslimskej tradícii, ktorá nositeľke umožňovala, aby si ho v prítomnosti svojho manžela v dome zložila. Podľa miestnych správ sa tiež vyhýbala aktom intimity alebo sexu a tvrdila, že má menštruáciu alebo sa necíti dobre. V jej manželovi to vyvolalo podozrenie a rozhodol sa pozrieť na minulosť svojej partnerky. Našiel adresu rodinného domu, kde Kanzaová údajne predtým bývala. Keď tam AK zašiel, stretol sa s jej rodičmi, o ktorých tvrdila, že sú mŕtvi.

Rodina, ktorá netušila, že má nového zaťa, informovala AK, že Kanzaová je v skutočnosti ich syn. Muž, identifikovaný v správach ako ESH, sa od roku 2020 obliekal ako žena a predstieral vysoký ženský hlas, uviedla polícia podľa miestnych médií. Nie je jasné, aká je jeho sexuálna orientácia alebo rodová identita. Vyšetrovateľom údajne povedal, že sa vydával za ženu a oženil sa s AK, aby ukradol majetok jeho rodiny. ESH bol zatknutý a vzatý do policajnej väzby na základe obvinení z podvodu. V prípade dokázania viny mu hrozia až štyri roky väzenia.

Viac o téme: PodvodManželstvoIndonézia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu