Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Fitness trénerka šokovala internet: Keď s ňou muži flirtujú, ukáže im... Aj vám by došli slová, veď pozrite

(Zdroj: TikTok/mashaspeaches)

USA – Posilňovne nie sú len miestom, kde si mnohí chodia zacvičiť, no tiež je to príležitosť spoznať nových ľudí a potenciálne aj nových partnerov. Na vlastnej koži to pravidelne zažíva fitness trénerka Maria, s ktorou muži často flirtujú. Má však skvelý spôsob, ako neželaných obdivovateľov odstrašiť.

Fitness trénerka Maria čaká s dvojičkami a v nedávnom virálnom videu prezradila, že veľa ľudí nevie povedať, že je tehotná, keď sa na ňu pozrú zozadu. Ako sama priznala, mnoho mužov k nej pristúpi s cieľom flirtovať, no keď sa otočí a ukáže svoje obrovské tehotenské bruško, razom ich prejde chuť. „Je to jeden zo spôsobov, ako sa ich zbaviť,“ žartovala v titulku k videu.

Maria bola počas svojho posledného tehotenstva stále fyzická aktívna. Myslí si, že každý, kto hovorí tehotným ženám, že by nemali cvičiť, sa mýlil. „Ak dvíhate činky rok, dva roky, nech robíte čokoľvek, môžete v tom pokračovať,“ prezradila pre denník The Sun. „Len trochu upravte váhy,“ dodala. Viacerých používateľov sociálnej siete zaujímalo pohlavie dvojičiek, no iní zostali v šoku z veľkosti Mariinho bruška.

 

Jeden z komentujúcich napísal: „Nič na planéte Zem ma na to nemohlo pripraviť.“ Ďalší uviedol: „Wow, pristane vám to. Všetko dobré vám a rodine.“ Niekoľko iných priznalo, že keby Mariu videli iba zozadu, ani vo sne by im nenapadlo, že je tehotná. „Nikdy by som na to neprišiel,“ poznamenal tretí komentujúci.

Viac o téme: PosilňovňaFlirtovanieTehotenské bruškoTehotenstvo Fitness trénerka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu