Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Muži! Pozerajte ženám na prsia, predĺžite si život!

BERLÍN – Keď okolo prejde herečka Pamela Anderson či modelka Jordan, muži len ťažko dokážu svoj zrak odlepiť od ich bujného poprsia. Aj keď partnerky z toho bývajú dosť rozladené, zdraviu mužov to prospieva. Podľa nemeckých odborníkov len desať minút civenia na vyvinuté prsia denne predĺži mužom život až o päť rokov.

Gerontologička Karen Weatherbyová vo svojej štúdii potvrdila, že pozeranie na prsia je dokonca také zdravé ako cvičenie. A podľa nej, živým dôkazom je napríklad otec Playboya Hugh Hefner, ktorý sa "prsaticami" obklopuje celý život.

„Len desať minút pozerania na vnady dobre vyvinutej ženy, ako je Pamela Anderson z Pobrežnej hliadky, sa rovná až 30 minútam aeróbneho cvičenia,“ uviedla Weatherbyová v správe vo svojej štúdii, ktorú zverejnil odborný časopis New England Journal of Medicine.

Tím doktorky Weatherbyovej sledoval zdravotný stav 200 mužov po dobu piatich rokov na troch frankfurtských klinikách. Polovica mužov musela pravidelne každý deň niekoľko minút stráviť pozeraním sa na obrovské prsia, kým druhá časť sa naopak musela tiejto radosti vyhýbať. Po piatich rokoch mali muži pravidelne obdivujúci prsia, nižší krvný tlak, nižšiu mieru pokojového pulzu a nižšie riziko ochorenia koronárnych tepien.

„Sexuálne vzrušenie rozpumpuje srdce a zlepšuje krvný obeh. O tom niet pochýb: pozeranie na veľká prsia prospieva zdraviu mužov. Naša štúdia ukazuje, že ak sa muži venujú tejto činnosti pár minút denne, znižuje to u nich riziko mŕtvice a infarktu na polovicu,“ povedala Weatherbyová, podľa ktorej by sa muži po štyridsiatke mali pozerať na prsia minimálnej veľkosti štyri každý deň po dobu desiatich minút. Toto je vraj také zdravé, ako 30 minút strávených v telocvični.

„Sme presvedčení, že touto činnosťou si priemerný muž môže predĺžiť život o štyri až päť rokov,“ dodala Weatherbyová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu