Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

SkyEurope prináša prvú módnu prehliadku v oblakoch

Unikátna módna prehliadka na palube moderného Boeingu 737-700 Novej Generácie oživila inak štandardný priebeh letu. Zobraziť galériu (14)
Unikátna módna prehliadka na palube moderného Boeingu 737-700 Novej Generácie oživila inak štandardný priebeh letu.

BRATISLAVA – SkyEurope Airlines ako prvá letecká spoločnosť v Európe uskutočnila módnu prehliadku prestížnych značiek na palube svojho lietadla.

Na linke z Bratislavy do Londýna sa cestujúci behom dvoch hodín letu zoznámili s novými modelmi značiek Reserved a Esotiq, pôvabné modelky navyše predviedli plnému lietadlu topánky z kolekcie Baťa Miss Collection.

SkyEurope sú vďaka svojej najmladšej flotile na svete a dôrazu na pridanú hodnotu pri cestovaní lietadlom jedinou nízkonákladovou spoločnosťou, ktorá úspešne spojila svet módy a lietanie. Unikátna módna prehliadka na palube moderného Boeingu 737-700 Novej Generácie oživila inak štandardný priebeh letu medzi Bratislavou a Londýnom, naviac poskytla inšpiráciu cestujúcim pred nákupmi v Londýne.

SkyEurope si tak pripísala na svoje konto ďalšie prvenstvo – historicky prvú módnu prehliadku vo vzduchu na pravidelnej linke z Bratislavy. „Bolo to veľmi príjemné prekvapenie, skutočný zážitok! Získala som prehľad o tom aké sú aktuálne módne trendy a ako ich kombinovať. Prehliadka spodnej bielizne bola zaujímavá aj pre manžela,“ povedala jedna zo slovenských cestujúcich.

Na linke z Bratislavy na londýnske letisko Luton, kam SkyEurope lieta dva krát denne sa predstavila značka Reserved, ktorá vo svojej najnovšej kolekcii Paris Mon Amour predstavuje elegantné oblečenie - saká a chic sukne a glamour šaty. V novej kolekcii sú ale tiež univerzálne návrhy ako hebké svetríky, jemné blúzky, dámske sukne po kolená so stuhou či tenkým pásikom. Hitom sezóny sú odtiene fialovej, čiernej a šedej. Prevažujú jednoduché strihy, ktoré šikovne zvýrazňujú ženskú postavu. Okrem značky Reserved sa na palube predstavila kolekcia Esotiq (ezotik), ktorá ponúka luxusné spodné prádlo pre ženy i mladé dievčatá.

Baťa predstavil na ceste do Londýna jedinečnú kolekciu okúzľujúcich črievičiek Baťa Miss Collection 2008. Táto neobyčajne elegantná kolekcia bola navrhnutá talianskymi dizajnérmi špeciálne pre súťaže krásy. Svojou jedinečnosťou, jemnosťou a jasom dokonale podčiarkuje ženské kúzlo, ktoré hrá hlavnú rolu na každej spoločenskej udalosti. Z kolekcie Baťa Miss Cllection si môžete vyberať už teraz na www.bata.sk.

„Sme radi, že SkyEurope sa stáva synonymom lietania za zážitkami. Dnešná unikátna módna prehliadka potvrdila, že i samotné lietanie môže byť zážitkom a nie iba nudou pri čakaní na pristátie,“ povedal Tomáš Kika, vedúci oddelenia komunikácie SkyEurope Airlines.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu