Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Z Hriňovej do Hollywoodu: Po výcviku v Rusku by Marián Marko rád účinkoval v akčnom filme

Nádejná hollywoodska hviezda usilovne trénuje.
Nádejná hollywoodska hviezda usilovne trénuje. (Zdroj: Nový Čas)

HRIŇOVÁ - Má za sebou špeciálny bojový výcvik v Rusku a teraz chce preraziť v Hollywoode! Marián Marko (32) z Hriňovej podniká, trénuje a učí sa anglicky. Budúci rok odchádza za veľkú mláku, odkiaľ má ponuku na účinkovanie v akčnom filme.

Marián Marko (32) si chce v Hollywoode splniť svoj veľký sen: „Chcem preraziť vo svete, dostal som ponuku od jedného režiséra na účinkovanie v akčných filmoch,“ prezradil nám hriňovský silák. S režisérom sa stretol v Rakúsku, kde vedie špeciálny výcvik ochrankárov. Momentálne Marián poctivo trénuje a učí sa po anglicky. Z maličkého mestečka Hriňová v okrese Detva by mal do amerického Hollywoodu odísť na jar budúceho roka. Jeho veľkým hereckým vzorom je Arnold Schwarzenegger, s ktorým by si chcel zahrať vo filme.

Vyše sto kilogramov vážiaceho Mariána to k bojovým umeniam ťahalo odmalička. Neskôr absolvoval bojový výcvik v Rusku, aký podľa jeho slov nemajú ani špeciálne jednotky na Slovensku. Zdatný bojovník musí mať podľa neho hlavne dobré srdce: „Musí sa naučiť pomáhať,“ zdôrazňuje tento ambiciózny mladý muž, ktorého živí jeho súkromná bezpečnostná služba a výcvik, ktorý vedie v Rakúsku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu