Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

FOTO Najkrajšie dievčatko na svete? Ľudia sa rozplývajú nad týmto anjelikom (5)

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Intagram/mofebamuyiwa)

NIGÉRIA - Päťročné dievčatko z Nigérie upútala mimoriadnu pozornosť užívateľov sociálnej siete. Vyzerá totiž ako hotový anjelik a ľudia sa pri pohľade na neho rozplývajú. Nejde však o prvý prípad, kedy zaznamenala podobizeň dieťaťa taký obrovský úspech.

Ľudia sa rozplývajú nad fotografiami päťročného dievčatka menom Jare. Na záberoch Mofe Bamuyiwaovej pôsobí mimoriadne krásne. "Áno, je to dieťa, ale je to aj anjel," okomentovala výsledok svojej práce fotografka. Na zábere popracovala a ilustruje na ňom dospelejšiu predstavu malého, mimoriadne fotogenického dievčatka. Mnohí označili fotografie za skvelé umelecké dielo.

 

Oh yes she’s human ! She’s also an angel ! “J A R E “ I want to portray the interception between her childhood and adulthood so both stay timeless ! I could have made her smile and make her laugh out loud but I put her in their natural moments for us to see through their eyes ! Posing them as adults ! Was my trick to create it a timeless portrait ! J A R E , when you clock 21 remember to do same pose and style TEAM Muse : @the_j3_sisters Make up by Dammy of @iposhlooks Creative style direction @mofebamuyiwa Hair by @totalshopwigs Hair styled by @hairkarved Styled by @styledbyseun Assisted by @adebimpe_aj @ernest_chuxx @official_bigjosh #bmbstudio #bmbphotography #mofebamuyiwa #kids #kidsphotography #artsy #love #light #childphotographer #familyphotography

Príspevok, ktorý zdieľa BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa),

Samotná Bamuyiwaová rada spolupracuje aj so sestrami malej Jare - sedemročnou Jomi a desaťročnou Jobou. "Majú úžasné črty tváre a sú to tiež silné osobnosti," opísala ich Mofe. 

 

Beautifully captured by @m12photography

Príspevok, ktorý zdieľa Joba, Jomiloju & Jare Ijalana (@the_j3_sisters),

Podobnú pozornosť upútala pred rokmi fotografia dnes už sedemnásťročnej francúzskej modelky Thylane Blondeauovej vo Vogue Enfants. Šesťročné dievčatko vtedy mnohí označili za najkrajšie na svete. 

Thylane Blondeau
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu