Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

Reper Vec a finalistka X Factor Katka Ščevlíková: Prečo sa cítia originálni

Finalistka X Factor Katka Ščevlíková Zobraziť galériu (4)
Finalistka X Factor Katka Ščevlíková (Zdroj: PRimetime)

Sú cool a trendy a dokážu vždy zaujať. Originalita z nich len tak srší, rovnako ako zo štýlového Lenovo Yoga tabletu. Spoločného toho majú však ešte oveľa viac. Vedia, ako sa prejaviť tak, aby ich iní brali. V čom však spočíva tajomstvo ich originality? Na túto otázku sme sa spýtali hneď niekoľkých známych osobností.

Čím sa cítiš byť originálna/y?

Katka: Vďaka genetike určite výzorom. A okrem toho svojou šialenou povahou, bezprostrednosťou  a zmyslom pre humor.

Vec: Spôsobom myslenia a prístupom k životu ako takému. Slobodné povolanie nie je len o zdanlivej slobode, ale vychýli ti život inak ako bežným smerom  a tým sa stávaš iným. Musím upozorniť, že vôbec neplatí, že čím si originálnejší, tým sa ti žije ľahšie.

Ako ti tvoja originalita v živote pomáha?

Katka: Dáva mi obrovský pocit slobody a vnútornú silu robiť si veci po svojom.

Vec: Pomáha mi osloviť ľudí, ktorí hľadajú práve to čo robím a vyčnievať z davu, aj keď to neprináša masové predaje a koncertné návštevy, ale aspoň dobrý pocit, že to robíš pre ľudí, ktorí sú ti myslením a správaním blízki.

Podľa čoho sa podľa teba u človeka posudzuje originalita?

Katka: Dala by sa definovať ako súhrn kreativity, talentu, hravosti a otvorenosti človeka novým veciam. K tomu veľká iniciatíva makať na sebe a odstránenie strachu z názoru zbytku sveta.

Vec: Nedá sa zovšeobecniť a na univerzálne znaky originality v mojom ponímaní asi nikto nie je zvedavý. Som len filozof- amatér.

A prečo je pre teba Yoga tablet  10 HD + originál?

Katka: Originálna vec osloví ihneď. A mňa Yoga tablet 10 HD + oslovil v prvých 5 sekundách ako som ho chytila do rúk. Má displej s úžasne jasným obrazom, je ľahučký aj do jednej ruky a tiež variabilnosť polôh jeho využitia  a vyklápací stojan sú pre mňa veľké vychytávky.

Vec: Mám rád originálne a zároveň praktické veci. A tieto parametre pre mňa tablet spĺňa najmä svojou obrovskou výdržou batérie, kvalitným obrazom  displeja a čistým zvukom reproduktorov. 

Práve tak ako je originálny multifunkčný Yoga tablet 10 HD+ od Lenova, ktorý zaujme svojím 10“  Full HD displejom, 18 hodinovou výdržou batérie a variabilnosťou využitia v 3 pozíciách, je originálna roadshow Lenovo, počas ktorej pátra ORIGOŠ hliadka po celom Slovensku.

Hliadka má v najbližších dňoch namierené do nasledovných miest a klubov:

20. - 21.6. Košice a DIAMOND people club,

27. - 28.6. Bratislava a  NuSpirit club,

4.7. Tatranská Lomnica a Humno Music Pub,

5.7. Zemplínska šírava  a Kamenec,

kde  hľadá originálne vyzerajúcich ľudí, ktorí sa  radi prejavia  a nechajú sa odfotiť na nový Yoga tablet 10 HD+.

Odfotení, ale aj hlasujúci a lajkujúci za najlepší originál štýlového Slováka majú možnosť zúčastniť sa  súťaží o originálne kúsky oblečenia  a doplnky z dielne slovenských dizajnérov  a značiek Sewologylab, Maňa Berec, Cocopinda, Nemám čo na sebaKrása Vesmírna. Tiež môžu súťažiť o jedinečné Lenovo Yoga tablety 10 HD+, Nissan Qashqai na víkend i nafotenie módneho editoriálu.

Pre bližšie informácie, ako aj galériu nafotených fotografií,  si kliknite na www.somoriginal.sk alebo na Facebook stránke

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu