Jeden z najúspešnejších hitov od skupiny Hex s názvom „Keď sme sami“ opantal hlavy nielen Slovákom. Už si ho spievajú aj cudzinci. Jedným z nich je teppanyaki kuchár z japonskej reštaurácie BENIHANA. Kulinárske, akrobatické a dokonca spevácke majstrovstvo si môžete vychutnať pri desaťchodovej večeri len za 25 eur!
Chytľavá skladba od skupiny Hex „Keď sme sami“ opantala hlavu teppanyaki kuchárovi z reštaurácie Benihana. Popri varení predvádza nielen kuchárske, ale aj spevácke umenie. V Benihane nie je kuchár len majster noža, ale aj skvelý zabávač a príjemný spoločník.
„Najradšej som, keď sa hostia pri mojom stole bavia. Varím s veľkou vášňou a popri tom aj rád spievam. Najviac sa mi páči skladba „Keď sme sami“ od skupiny Hex. Jej melódia a rytmus sú natoľko chytľavé, že som sa ju naučil spievať. Moje spevácke podanie skladby „Keď sme sami“ sa hosťom veľmi páči a spievajú spolu so mnou. Hovorí spevácky nadaný kuchár z Benihany Henry Adlawon.
Tradičná japonská reštaurácia Benihana sa vyznačuje jedinečnosťou v príprave jedál. Čerstvo a precízne pripravované japonské špeciality sú výsadou Benihany. Teppanyaki kuchári pripravia celé menu priamo pred očami hostí a pritom ich aj zabavia. Pri príležitosti oslavy 50 rokov založenia pripravila reštaurácia Benihana špeciálne menu.
„Chceme aby ľudia načreli do kulinárskeho sveta našej reštaurácie Benihana. Spolu s kuchármi sme pripravili pre hostí špeciálne tasting menu. Je to ochutnávka z toho najlepšieho jedla čo v reštaurácii Benihana ponúkame. Cenovo sme prístupný a dôkazom je naše výnimočné a veľmi úspešné desaťchodové menu za 25 eur. Prezrádza manažérka reštaurácie Petra Turečková.
Desaťchodové menu zahŕňa:
Miso polievka - polievka zo sójovej pasty, podávaná s morskou riasou, jarnou cibuľkou, hríbami a tofu
Sushi - 2ks nigiri, 2ks sashimi, 2ks moderná rolka
Krevetová tempura - rýchlo vypražené krevety v tempurovom cestíčku, podávané s omáčkou, zázvorom a japonskou reďkovkou
Benihana šalát so zázvorovým dresingom
Zeleninovo-krevetové predjedlo
Hibachi losos
Hibachi kalmáre
Hibachi teriyaki hovädzí steak podávaný so zázvorovou a horčicovou omáčkou
Opekaná ryža s vajíčkom, hríbami a zeleninou
Zmrzlina z čierneho sezamu
Reštaurácia Benihana vám ponúkne okrem špecialít teppanjaki kuchyne aj iné tradičné japonské jedlá. Vynikajúce kura, hovädzie mäso alebo dary mora vám pripraví šéfkuchár s dobrou náladou. K špecialitám Benihany patrí delikátna japonská cibuľová polievka, po ktorej nasleduje šalát s jedinečným zázvorovým dressingom. Predjedlo sa podáva s domácimi omáčkami a ryžou na pare, alebo s neodolateľnou kuracou ryžou. Pre milovníkov japonských reštaurácií nechýba tempura, suši, špeciálne rolky, saké a japonské pivo. Príjemná obsluha a interiér tradičného japonského minimalizmu je samozrejmosťou.
Získať poukážku na večeru so špeciálnym ochutnávkovým menu v Benihane je jednoduchšie ako si myslíte. Stačí sa pozrieť na predpredaj.sk, a vybrať si dátum a hodinu. No a potom už len prísť a vychutnať si tento neobyčajný zážitok na Hlbokej ceste 7 v Bratislave.
-reklamná správa-