Nedeľa7. júl 2024, meniny má Oliver, zajtra Ivan

Hitové VIDEO: Mladík bez istenia riskuje na streche život!

(Zdroj: YouTube)

CAMBRIDGE - Páči sa vám parkour, ale ani za svet by ste ho nechceli okúsiť na vlastnej koži, pretože ste si istí, že by ste sa rozmlátili hneď na prvej prekážke? Nuž, v takom prípade máme pre vás video, ktoré vás určite vizuálne poteší a pri jeho sledovaní vám nehrozí žiadne nebezpečenstvo. Teba okrem drobnej závrate, ktorou by mohli trpieť jedinci so slabším žalúdkom.

Anglický parkourista James Kingston (22) zverejnil záznam, v ktorom zachytil svoje vyvádzanie na strechách Cambridgu. Na hlave mal podľa portálu novinky.cz pripevnenú malú kameru, takže diváci si jeho nebezpečné výčiny môžu vychutnať naozaj "z prvého radu".

Kingston sa tejto zaľúbe venuje už šesť rokov a púšťa sa aj do iných adrenalínových kúskov. Najväčšiu pozornosť na seba upútal pred mesiacom, kedy nahral na internet video, v ktorom visel bez istenia na jednej ruke zo 75-metrového žeriavu.

V Cambridgi prekonával niekoľkometrové medzery medzi domami, chodil po úzkych rímsach, skákal z veľkej výšky na zem alebo sa šplhal po lešení. Nie všetkých však jeho koníček nadchol. Zástupcovia univerzity v Cambridge tvrdia, že Kingston neoprávnene vstúpil na celý rad jej stavieb a pozemkov. On a jeho kolega Scott Bass sa obhajujú tým, že nikomu neuškodili a nechápu, prečo sa ich niekto snaží zastaviť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu