Známe kuchárske celebrity Židek, Herko a ďalší skvelí profi-kuchári rozhodovali o víťazoch amatérskeho varenia.
Porotcovia ktorí rozhodovali: Jaroslav Žídek/ reštaurácia ALBRECHT, , Ľubomír Herko/ Chef Works, Henrieta Peškovičová/lektorka varenia a čerstvá držiteľka ocenenia BIOčlovek roka 2013, Ladislav Hužik /Lemontree & Sky bar restaurant, Michal Škrabák/ reštaurácia Messina a Peter Pánis/ PRIMI Cafe Lounge Polus.
Programom sprevádzal Roman Juraško, ktorý napriek zranenému kolenu, ale ako veľký profesionál, krívajúc odmoderoval trojdňovú akciu a neodmietol ani pózovanie s mnohými fanúšičkami. Prísny Ľubo Herko stihol nie len hodnotiť ako porotca, ale aj ako babysittovať deti jednej z variacich účinkujúcich.
Spomedzi súťažiacich, ktorí sa e-mailom prihlásili do súťaže, vyhrala pani Andrea z Bratislavy so svojím skvelým kôprovo-petržlenovým šalátom, celozrnným kus - kusom a pečenou zeleninou. Ako hlavnú cenu za svoje kulinárske umenie získala skvelú celodennú stáž v profesionálnej kuchyni reštaurácie ALBRECHT pod vedením Jaroslava Žídeka.
„Radosť je korením života a Polus prevzal veľmi záslužnú úlohu, ako transformovať tento pojem do svojho nového projektu. Dnes nie je prekvapením vidieť variť na pódiu profesionálneho kuchára či televízne hviezdy. Pre mňa je hviezdou každý amatérsky kuchár, ktorý pripravuje zdravé jedlo doma. Súťažiacim poradili skvelí šéfkuchári a aj lídri profesionálnych kuchýň si odniesli nápady od súťažiacich na netradičné kombinácie surovín. Takže event bol obojstranne prospešný. Som rada, že sa nákupné centrum zaujíma o svojich návštevníkov aj s dlhodobou vyhliadkou edukačného programu školy varenia. Je to ambiciózny a výborný nápad, ktorý mnohým pomôže stráviť čas pri nákupoch naozaj užitočne.“ uviedla Henrieta Peškovičová, kulinárska supervízorka polusáckeho projektu
Projekt „Radosť variť“ vznikol za podpory partnerov DECODOM, TESCOMA a ELECTROLUX
-reklamná správa-