Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Strateného syna našla pri sťahovaní súborov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

Každý rok sa bez stopy stratí množstvo študentov a mladých ľudí. Niektorí prejdú stovky kilometrov a prežijú neuveriteľné dobrodružstvá. Kurióznym rekordmanom je vysokoškolák zo Zvolena, ktorý patril medzi pohrešované osoby bez toho aby opustil svoj byt. Hlavným dôvodom jeho zmiznutia nebol únos ani strach so skúšok, ale neobmedzené sťahovanie zo Stiahnito.sk

Mladý študent prestal komunikovať

Začalo sa to nenápadne. „Syn sa mi týždeň neozval. Myslela som si, že má veľa práce a nerobila som z toho vedu.“  rozpráva matka. Keď mi nezdvíhal telefón a neodpovedal na SMS správy už druhý týždeň, začala maž starostlivá žena strach a vydala sa na neohlásenú návštevu.

Keď prišla k bytu svojho syna, čakalo ju ďalšie prekvapenie. Na zvonček a hlasné klopanie totiž nikto nereagoval. „Dostala som hrozný strach a len som dúfala, že mi zavolá,“ rozpráva matka študenta. Po ďalších dvoch dňoch sa rozhodla zalarmovať políciu.

Príbeh so šťastným koncom

„Bola som tak nervózna, že som si ani nevšimla, ako polícia otvorila dvere,“ popisuje žena zákrok ako z akčného filmu. Keď ale všetci vošli do bytu, privítal ich udivený výraz mladého študenta s balíčkom čipsov a slúchatkami na ušiach. Záhada jeho zmiznutia bola objasnená, mladík totiž prepadol neobmedzenému sťahovaniu zo Stiahnito.sk a celé dva týždne sledoval stiahnuté videá.

„Prekvapilo ma ako rýchlo môžem zo Stiahnito.sk sťahovať. Naviac som našiel aj súbory, ktoré som márne hľadal celé mesiace. A tak som si zobral dva týždne voľna a myslel som si, že ma nikto hľadať nebude,“ vysvetľoval udiveným policajtom mladík. Nakoniec sa všetci na nezvyčajnom prípade zasmiali a polícia mladíkovi pri odchode doporučila, aby nabudúce radšej sťahoval bez slúchadiel na ušiach.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu