Piatok25. október 2024, meniny má Aurel, zajtra Demeter

Projekt Slovak Telekomu „Podeľte sa o Naj úspech“ už pozná víťazov

Projekt Slovak Telekomu „Podeľte sa o Naj úspech“ už pozná víťazov
Projekt Slovak Telekomu „Podeľte sa o Naj úspech“ už pozná víťazov

Spoločnosť Slovak Telekom aj v tomto roku pomohla podnikateľom zviditeľniť sa. Vo svojom projekte Podeľte sa o Naj úspech dala možnosť malým podnikateľom, aby predstavili, v čom je ich podnikanie výnimočné. Tým, ktorí získali najviac hlasov, ponúkol Slovak Telekom zadarmo billboardy a online bannery na Zoznam.sk. Tie mohli podnikatelia využiť na to, aby urobili reklamu vlastnej spoločnosti.

 

Ocenené boli spolu štyri subjekty: tri ceny boli odovzdané podnikateľským subjektom a jednu získala nezisková organizácia. Víťazom medzi firmami sa stala spoločnosť V2M Marketing. Tá sa okrem reklamných a marketingových aktivít zameriava aj na podporu neziskových a charitatívnych organizácií. V súčasnosti spolupracujú s občianskym združením Psia duša, ktorému ponúkajú najmä bezplatné grafické návrhy a tlačové služby. V kontexte projektu Podeľte sa o Naj úspech tak prišlo k zaujímavej situácii: Ocenená spoločnosť sa o svoju výhru – získaný mediálny priestor – podelila s neziskovou organizáciou.

Na druhom mieste sa umiestnil internetový portál Likeuj.sk, ktorý denne prináša vtipné videá, obrázky a ďalší zábavný obsah. Portál má po polroku svojho účinkovania  viac ako 15 000 návštevníkov denne a na Facebooku má 18 000 fanúšikov. Jeho tvorcovia veria, že kampaň ešte viac zvýši návštevnosť ich stránky. Tretím oceneným je cestovná kancelária Wachumba. Špecializuje sa na rôzne druhy detskej rekreácie, tábory, školy v prírode či koncoročné výlety.

Ocenenie v kategórii neziskových organizácií získalo občianske združenie Myslím, ktoré propaguje vyučovanie slovenského posunkového jazyka. Zaujímavou stratégiou pri získavaní hlasujúcich bolo, že 15 z nich získa zľavu na kurz posunkového jazyka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu