Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

To tu ešte nebolo: Zásnuby v oblakoch nad Bratislavou!

Letisko Bratislava Zobraziť galériu (2)
Letisko Bratislava

Stráviť Valentína v súkromí „iba“ vo dvojici pri pozeraní romantického filmu a so srdiečkovou bonboniérou na kolenách sa dnes už nenosí. Bratislavské letisko prišlo s originálnym nápadom ponúknuť trom párom možnosť zasnúbiť sa vo výške niekoľko tisíc metrov na palube špeciálneho valentínskeho letu ponad Bratislavu presne 14. februára 2012!

„Lietanie je zážitok a Letisko Bratislava je bránou k tým najkrajším zážitkom, ku ktorým bezpochyby patria i zásnuby! Zúčastniť sa súťaže o neopakovateľný zážitok pre zamilované páry je jednoduché - stačí na našu e-mailovú adresu valentin@airportbratislava.sk poslať zaľúbenú  fotografiu, ktorá má doslova akúkoľvek súvislosť s lietaním, a to najneskôr do 10. februára 2012. Hneď na druhý deň vyžrebujeme tri páry, ktoré dostanú nielen možnosť sľúbiť si lásku na palube špeciálneho valentínskeho letu už 14. februára, ale následne si vychutnať exkluzívne pohostenie v centre mesta,“  vysvetľuje Tomáš Kika, obchodný a marketingový riaditeľ bratislavského letiska.

Podľa našich informácií, poletia šťastní výhercovia na palube zvláštneho letu našej domácej leteckej spoločnosti a romantické pohostenie bude pripravené v štvorhviezdičkovom hoteli v centre mesta. Na páry čaká množstvo iných prekvapení. Tak čo, necháte aj vy tohto roku na Valentína uletieť svoju fantáziu? Ak áno, kliknite tu!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu