Piatok25. október 2024, meniny má Aurel, zajtra Demeter

Na košickom T-Mobile Music City sa netradične predstavia Superstáristi

T-Mobile Music City
T-Mobile Music City

BRATISLAVA - Fotogramiáda na Červenom koberci, či dance fashion show, to sú sprievodné akcie najväčšej hudobnej párty v Košiciach, v ktorých sa 10. júna netradične predstavia finalisti tohtoročnej Superstar.

Do Košíc už tento piatok prichádza T-Mobile Music City, najväčšia párty v meste. Okrem dobrej domácej a zahraničnej hudby na viacerých pódiách zdarma, prináša štýlové záležitosti, ktoré sa s hudbou spájajú: tanečnú fashion show, Superstáristov, či fotenie návštevníkov na Červenom koberci.

T-Mobile Music City je štýlová zábava, preto výzva všetkým Košičanom a návštevníkov Košíc znie: predveďte svoj štýl na Červenom koberci! Ešte pred tým na „red carpet“ zapózujú traja finalisti Česko Slovenskej Superstar – Gabriela Gunčíková a Košičania – Lukáš Adamec a Simona Fecková. Spoločnú fotku namiesto podpisu môžu fanúšici získať na fotogramiáde pri Hlavnom pódiu na Hlavnej ulici od 17-18:00. Keďže bude pár dní po Grand finále, medzi Superstáristami bude aj čerstvá Česko Slovenská Superstar!

Superstáristky Gabriela a Simona sa objavia aj v nečakanej kombinácii s tanečnou „street dance“ formáciou The Pastels, ktorí vystúpia na Hlavnom aj Hip-hopovom pódiu. Pastels v fashion-dance show predvedú oblečenie známej športovej značky.

Hlavnou hviezdou pop-rockového pódia bude divoká balkánska dychovka Boban and Marko Markovič Orchestra. Na pódiu vystúpia spolu s kapelami Polemic, Hex, Puding pani Elvisovej. Na hip-hopovom stage na kúpalisku Ryba Anička je pripravený dlhý line-up od Dramatikz, cez DNA, Hafnera a Beyuza, Veca a Zverinu po Moja reč či H16. Hneď po nich sa začne dance párty, na ktorej to odpália legendárni britskí dídžeji Slam.

O videopozvánku na T-Mobile Music City Košice sa postarala päťdesiatka súťažiacich, ktorí reagovali na výzvu  Urob spot a vyhraj 1500€! Víťaza vybral známy slovenský režisér klipov Braňo Vincze. Spot svojou náladou vystihol atmosféru Music City – slobodnú zábavu s hudbou a kámošmi.

Víťazný spot na T-Mobile Music City Košice:
 



Program T-Mobile Music City Košice:

Main Stage
(Hlavná ulica, Immaculata)
17:00  The Pastels Fashion Show
17:10  Billy Barman
18:00  Puding Pani Elvisovej
19:00  Hex
20:00  Polemic
21:00  Boban and Marko Markovic Orchestra (SRB)

Hip Hop Stage

(Kúpalisko Ryba Anička)
17:00 Dramatikz
17:40Stanica Projekt
18:20DNA & Bacil
19:00The Pastels Fashion Show
19:10Haf & Beyuz
19:50Vec a Zverina
20:30H16
21:10Moja Reč

Dance Stage

(Kúpalisko Ryba Anička)
22:00 Glaubic & Haberland
24:00 Slam (UK)
01:30 Toky & Loktibrada
03:00 Drahosh & Bennito

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu