Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Lucia Hablovičová: Po práci sa vraciam do svojho sveta

Lucia Hablovičová Zobraziť galériu (18)
Lucia Hablovičová

Slogan „Staň sa jednou z nich a vyhraj“ dominuje úvodnej kampani prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko 2008, ktorá vstupuje do svojho trinásteho ročníka. Organizátori súťaže odštartujú castingy, v ktorých sa rozhodne o semifinalistkách tejto súťaže krásy.



Lucia Hablovičová: Po práci



Úlohou odbornej poroty je vybrať niekoľko desiatok dievčat, z ktorých vzíde na neverejnom bratislavskom semifinále tucet adeptiek. Nielen na tému Miss Slovensko sa môžete porozprávať online s riaditeľkou súťaže - LUCIOU HABLOVIČOVOU!

Lucia Hablovičová bola online od 10.00 hod. na Bleskovkách!

Rozhovor

10:05:09 - otázka od: zoli a gabo ahoj si velmi pekna, dame stretko ? ahojte, zoli a gabo, a nebudete sa hadat ktory pride ? :o)

10:05:54 - otázka od: laco LUCKA AHOJ servus :o)

10:06:51 - otázka od: tomas ahoj bavi ta terajsia praca viac ako ked si uvadzala smotanku? ano, citim sa lepsie v uzadi, aj ked pri misske som stale nejak velmi na ociach :o)

10:07:00 - otázka od: ja tak idem ja :) a kam ?

10:07:47 - otázka od: ADOLF Dobre ranko Lucka. Viete mi povedat, preco sa na Slovensku zrusila sutaz Mister? Ja si myslim, ze by som tam s prehladom dokazal zamiesat karty svojou pohladnostou. Horsie je to s inteligenciou, ale to uz ja nejako zahram : ))) mily adolf, nevahaj a zacni organizovat sutaz muzskej krasy sam :o)

10:08:43 - otázka od: ja Ktora praca Ta viac naplnala, modeling alebo riadi.MISS ? :) modelingu som sa venovala popri skole a chvilu potom, misskovanie je uz taka "vazna" praca

10:09:56 - otázka od: alexia ahoj..naozaj si velmi pekna.. chcem sa spytat,ci neni neskor zacat s modelingom v 22ke? trochu ano ale na missku je to akurat..

10:10:27 - otázka od: dzoana Ahoj Lucia. Si velmi pekna a sympaticka zena. Ak sa dobre pamatam chodila si s Ivanom Taslerom. Ako dlho? A preco ste sa rozisli? bolo to uz velmi davno, chodili sme spolu rok.

10:11:13 - otázka od: katka ahoj,mozem sa spytat ake mate kriteria okrem vysky na buducu Miss,ci vyberate stale take chude alebo ta era sa uz posunula na normal?dakujem verim ze ano, hladame dievcata ktore maju zenske tvary, ale samozrejme musi to byt esteticke

10:11:42 - otázka od: ja A co deti , rodinka :) /psik sa do rodinky nerata :)/ cakaaam cakaaaam :o)

10:12:54 - otázka od: LACO AKU MAS DNES NALADU PO VEKENDE som zmorena, mam za sebou narocne chaluparske prace :o)

10:13:35 - otázka od: linda ahoj lucka, na ktorom z castingov zvyknu byt najkrajsie dievcata? posledny rok v ba, ale tam sa vzdy zidu dievcata z celeho slovenska :o)

10:14:30 - otázka od: RedEagle Dobry den Slecna Lucia aky mate nazor voci Homosexualom? raz som cital ze ich nemate velmi v laske je to pravda? ja som homosexual tak ma to zaujima zelam pekny den s pozdravom Petko alias RedEagle. apropo som staly fanusik forumu Bleskovky mam medzi nimi vela kamaratov, uz takmer desat rokov, takze je to nezmysel...

10:14:41 - otázka od: machaela haloooo ahoj :o)

10:14:54 - otázka od: ja cakas ? na chlapa alebo vek ? :) vek uz mam :o)

10:15:54 - otázka od: Stanka Ahoj Lucka, v prvom rade Ti chcem povedať, že Ti veľmi fandím, pretože si veľmi prirodzene milá. Chcem sa spýtať, venovala si sa niekedy profesionálne tomu, čo si vyštudovala? alebo plánuješ niekedy v budúcnosti....? ja pracujem v tejto oblasti a zisťujem, že je to nezaplatené, žiaľ, ten hore ma neobdaril toľkou krásou, ani výškou...:) mas pravdu, povolanie ucitelky a zdravotnika je dnes bohuzial charitativneho zamerania...robila som rok vychovavatelku tretiakov na zs :o)

10:16:32 - otázka od: mon ahoj Lucia, co robievas, ked mas trosku volna? aky relax je pre Teba ten naj? Pekny den Ti prajem les, dobry film, chalupa, zahrada...sama "nuda" :o) aj tebe pekny den

10:17:11 - otázka od: Nicky Ahoj Lucka, rada by som vedela ako si sa dostala k modelingu a kolko rokov si vtedy mala? mala som 16, a oslovila ma na ulici skautka vyhladavajuca nove modelky

10:17:46 - otázka od: Peto Ahoj Lucka kedže pri smotánke si spoznávala viacej takých smotánkových ľudí, cítila si sa ako keby si už aj Ty patrila do smotánky? nie, citila som sa tak ako vzdy,a citim sa tak aj doteraz :o)

10:18:14 - otázka od: Kris Ahoj Lucka chcem sa spýtať po koľko dievčať vyberáte z regionálných castingov? podla toho kolko pride, nemame presne stanoveny pocet na konkretne mesto..

10:19:19 - otázka od: sili Ako sa dostat k modelkam ? nemodelky nestacia ? :o)

10:19:50 - otázka od: pawlina4488 ahoj chcela by som sa spytat ze ked chcem ist na buduci rok na kasting ze kolko musim mat rokov,vysku a vahu.dakujem a pekny den vek 18-24 rokov, vyska nad 170 cm a vaha nie je dolezita, je to len cislo...

10:20:33 - otázka od: balon Ake mas miery a kolko vazis? nestastie ako balon este nevyzeram ale podla cisla na vahe by to mohlo niekoho zmiast :o)

10:21:05 - otázka od: linda A Lucka - budete na kastingov preferovat tento rok skor blondinky kedze terajsia miss je brunetka? preferovat nie, ale blondinok chodi stale menej takze sa ne ne tesime :o)

10:21:31 - otázka od: pierko pekny den Princeznicka,usmievaj sa! dakujem :o) :o)

10:21:57 - otázka od: Anicka Ahoj Lucka, hcem ťa týmto pozdraviť a popriať t všetko dobré. Myslím si že s jedna z najväčších oček zo Slovenského šoubznisu a zároveň si aj žena s úrovňou, bez akýchkoľvek tŕápnych bulvárnych afér. Veľmi ti držím palce a dúfam, že kočky ktoré sa na miss tento rok dostanú, nebdú len mileny alebo dérky bohatých... Pa dakujem ,velmi si to cenim, vsetko dobre...

10:23:02 - otázka od: ella ahoj Lucia!! chcem sa prihlasit na miss uz som aj u vas bola len mi chybali 2 cm ..je to az taky rozdiel ..dakujem za odpoved velmi ma to mrzi, ale vysku mame stanovenu od drzitela svetovej licencie, takze ak by si aj u nas uspela na svetove finale by si ist nemohl :o(

10:23:44 - otázka od: robo Dobry den Lucia, okrem toho ze vyzerate naozaj velmi dobre, mate aj vnutornu krasu, ktora je citit z kazdeho vasho gesta, pohybu, slova... Ako sa Vam pracuje s tolkou pretvarkou ludi, ktory sa pohybuju v nasom modelingu, resp. ubohom SR showbiznise? Ako sa to da zvladnut? je to narocne ale nastastie sa po praci vraciam do "svojho" sveta :o)

10:24:41 - otázka od: tandzi ahoj lucka, nemyslis si ze dnesny trend velmi chudych dievcat je trosku nezmyselny? normalna baba , ktora ma tvary,chyti stres a zacne nezmyselne chudnut...staci ist do obchodov, velkosti rifiel take ako pre 14 rocny dievcata...preco sa nepreferuju troska ine hodnoty, ved v podstate vsetci raz zostarneme iba vnutro nam ostane "mlade" je to vazna tema a verim ze v mediach sa objavi viac krasnych a inteligentnych zien s plnsimi tvarmi...

10:25:00 - otázka od: Milan Ahoj Lucia! Mozes mi prosim Ta poslat podpiskartu alebo fotku s podpisom a venovanim? ano, ozvi sa do forzy..

10:25:31 - otázka od: majko čo takto 69? narodila som sa v 78 :o)

10:25:31 - otázka od: sili A nie je vo vasej agenture nejaka volna pracovna pozicia ? ano,

10:25:51 - otázka od: ella ahoj lucia" zisite ten nebadatelny rozdiel ked k vam pridem ako 168 centimetrova :) premeriame vas :o)

10:26:23 - otázka od: linda Lucka a zalezi na kastingoch na strihoch a farbach plaviek? v ziadnom pripade, ale bolo by dobre mat aspon nejake :o)

10:26:37 - otázka od: tinka ahoj Lucka!chcem len pozdravit a pekny den popriat ... dakujem tinka aj tebe :o)

10:27:18 - otázka od: majko lucka, ktoru miss povazujes v historii za naj? Ktory typ chlapov sa ti pozdava? Casto ta stretavam v dietke v BA, mas rada knedle? Dik a pekny den mam rada tarhonu a domacu stravu, na to ostatne ti mozem odpovedat pri obede :o)

10:27:48 - otázka od: J0stik Ahoj, aka je tvoja oblubena farba ??? ruzova, tyrkysova, biela, cierna...neviem tusim vsetky :o)

10:28:00 - otázka od: tina ahoj luci ake si znamenie vo zverokruhu?? vodnar - kon

10:28:46 - otázka od: ja ahoj...porad Lucinka ako sa dosiahnut tvoj krasny uces...si zlata mas super vkus,papa ja svoje vlasy vobec nepovazujem za idealne, takze v tomto ti neporadim...

10:29:07 - otázka od: robko Ahoj Lucka bola si raz v Baumaxe nieco kupovat?? asi som ta videl:)) hej, chodim tam casto, som domaci kutil :o)

10:29:26 - otázka od: Martin Jasenský halo? halo..

10:30:38 - otázka od: misha ahoj!preco si si adoptovala take starsie dieta a nie neake mladsie? ahoj, neadoptovala, podporujem 15 rocnu anetku, lebo vie krasne spievat a nema prostriedky na studium, a o vek neslo...

10:31:05 - otázka od: Štefan A čo takto domáce údené mäsko radsej nie :o)

10:31:26 - otázka od: wanesa ahoj luci da sa stebou aj osobne niekde stretnut?a ked hej tak kde??teda okrem kastingov, na vela miestach, hlavne ak si z ba..

10:31:57 - otázka od: evka ahoj, myslis ze pri vyske 175 je idealna vaha na miss 53 kg? myslim ze hej, ale dolezita je sumernost postavy nie cislo na vahe..

10:32:29 - otázka od: marek ahoj lucka,cim si myslis ze putas na seba pozornost muzov? snazim sa vo vseobecnosti neputat na seba pozornost...

10:33:31 - otázka od: zuzu ahoj..chcela by som sa spytat co je pravdy na tom ze si niekedy nieco mala s Yxom....inač myslim že si velmi sympaticka..pekny den..pa..:) yxo je moj kamarat, a nikdy nebol nic viac, aj ked som aj ja zacula rozne overene informacie..

10:33:42 - otázka od: majko lucka, tak kedy ta mozem pozvat na tarhonu? Rad pokecam, ak si najdes cas. dietka :o)

10:33:55 - otázka od: Radovan Ahoj Lucka, daš mi na seba email :O)??? ozvi sa do forzy

10:35:36 - otázka od: ida Dobry den, Lucia, srdecne Vas pozdravujem.Ste vynimocna osobnost, imponujem mi, akym sposobom sa medializujete, resp. ako Vas medializuju. Zelam Vam vela zdravia, uspechov a nech Vam nikdy nezmizne usmev z Vasej tvare. Vela stastia. dakujem velmi pekne, niekedy bohuzial nezavisi od znamych tvari ako ich vykreslia media, vzdy si preto treba ponechat zdravy usudok a ludskost

10:36:42 - otázka od: zuzka Nemyslis si Lucia,ze robit riaditelku Miss je pre teba silna kava?Raz si spomenula,ze uz starnes a pripadalo mi akoby si tym dievcatam zavidela?Kazdi starneme,musis sa stym zmierit. v ziadnom pripade nemam pocit ze som stara !!! a to ze som sa o tom niekde zmienila bolo zrejme s nadsazkou ktora uz uverejnena nebola :o)

10:36:55 - otázka od: m2k Vynechavas ranajky, zaklad dna? uz nie :o)

10:37:37 - otázka od: emma Ahoj Luci, ako sa mas? Ako stravis dnesny den, hm? Maj sa pekne, prajem krasny pondelok. Emma z Kosic klasicky pondelkovo...a vecer vyrazame s kolegami na husacinu tak sa velmi tesim :o) nech sa ti dari

10:38:23 - otázka od: BLESK caf lucinda, kde budes silvestrovat? lucinda ma vola len zopar ludi takze sa o tom mozme porozpravat aj osobne :o)

10:38:57 - otázka od: m2k Idealna dovolenka? Cesta za teplom alebo spoznavanie inych krajin? najlepsie kombinacia oboch, ale momentalne sa uz tesim aj na zasnezene kopce..

10:39:27 - otázka od: jofrééé Prepáč ale nie si môj typ, možno nabudúce. ahoj a nebud smutná. dakujem jofreeee, zlomil si mi srdce ale co sa da robit.. :o)

10:40:11 - otázka od: Viera aHOJ, KEDY BUDEš ZASE V sOLOšKE? hned ako to pojde :o)

10:40:42 - otázka od: karin Dobry den, chcela by som sa opytat, ci tohtorocna misska musi mat miery bud 90-60-90 alebo menej. Mohla by mat aj viac? ak by to bolo rozmiestene rovnomerne tak moze mat aj trosku viac :o)

10:41:22 - otázka od: stevo ahoj lucia, chodievas do kosic? lebo by sme ta chceli vidiet nazivo raz, sme tvoji fanusikovia. a pozdravuje ta jaro ahoj, zriedkavo, ale 4.-5.11.som tam..

10:41:43 - otázka od: nano Ahoj Lucka venujes sa este zoskokom ? uz dva roky nie, ale verim ze to nie je definitivne...

10:42:02 - otázka od: Jano Ahoj Lucia! Pracuje u vas este Mirka Luberdova? nie, mirka pracuje v inej agenture

10:43:08 - otázka od: zuzana ahoj, do súťaže miss sa chcela prihlásiť aj moja sestra, veľmi rýchlo si to však rozmyslela, keď videla, aké kočky ste z kastingu poslali preč. prečo to robíte, veď nie všetky dievčatá, ktoré v miss-ke súťažia sú také krásavice? možno práve tie, čo ste vyradili by sa presadili....:o))) je to mozne, ale postupit moze len dvanast...to neznamena ze tie dalsie nesplnili kriteria, netreba sa bat a treba skusit stastie znovu..

10:43:24 - otázka od: emma kedy chces mat deti? ked to pride bude to :o)

10:43:50 - otázka od: Karin Ahoj Luci, si strasne zlata. Stale si taka dokonala, az som z teba nervozna :) Ale v dobrom. Ako to robis? jeeejda...keby si ma videla rano ked vstanem :o)

10:45:37 - otázka od: TerezaL. cela miss je len zasrana iluzia ktora vas zivy vdaka mladym naivnym babam... verim ze nie, snazime sa dievcatam dat nieco do buducnosti..medialny trening, hlasovy pedagog, profesionalny makeup a styling..je to na nich ako to dalej vyuziju, ale som rada ze ziadna z nich kvoli miss nezanechala studium na vs..

10:46:59 - otázka od: Milan Zdravim ta, mozes prezradit aky plat mate - moderatori tak priemerne v showbiznise, napr. za jedno vysielanie smotanky.. A preco maju zeny ako si ty problem najst chlapa, nemalo by to byt skor naopak? :-) lebo nehladam, myslim si ze muzi by si mali "hladat" zeny a nie naopak...co sa tyka platu, je to sukromna zalezitost a do toho sa nikomu nerada vrtam :o)

10:47:46 - otázka od: mia Práca modelky je tvrdá drina. Vždy si chcela byť modelkou??? vzdy som chcela byt ucitelkou v ms

10:47:46 - otázka od: Radovan Poznáš pána Jana Salaja?? Rád by som si s tebou popísal.. ahoj, poznam ..

10:47:58 - otázka od: sili ja by som ta chcel vidiet rano ked vstanes ;-) dakujem

10:48:23 - otázka od: Hilduska kedy sa konecne naucis parkovat? ten dvor nie je urceny len tvojmu bavoraku. ahoj a preco mi to nepovies osobne ???

10:49:08 - otázka od: evka ahoj,chcem sa spytat ci su castingy bez novinarov a ci treba vyplnit nejaku prihlasku alebo staci len prist.. na par z nich pridu aj novinari, a prihlasku posielat netreba, treba len prist..

10:49:43 - otázka od: ja na ako aute teraz jazdis ? na firemnom bmw

10:50:49 - otázka od: jojo82 Čo si myslíš o doterajších pomeroch v slovenskom šoubiznise? Je normálen, aby dáka 16 ročná "hviezdička" zo Superstar už razila kariéru do TV Markíza, pritom sa nevie ešte podpísať ani perom.Nie je to trochu úbohe? je to predovsetkym o tom k comu vedu rodicia svoje deti, v 16 som vsetky rozhodnutia konzultovala s mamou

10:51:18 - otázka od: peto Pocul som ze vies po anglicky, je to pravda ? snazim sa :o) a ty ?

10:52:36 - otázka od: Milada Plánujete niekedy robiť aj iné súťaže, myslím ako missis pre ženy s deťmi? je tolko krasnych mamiciek ze by sa urcite uplatnili, ale myslim ze je prirodzenejsie starat sa o rodinku ako s dvomi detmi sutazit v krase

10:53:07 - otázka od: G.Solcova Dobry den, Lucia, rada by som sa Vas spytala nieco, avsak nie cez tento verejny portal, uviedla som svoju emailovu adresu, mohla by ste mi poskytnut Vasu? Mam len par profesional. otazok.Dakujem.Gabika nech sa paci, ozvite sa do forzy

10:53:38 - otázka od: Renatka Ahoj Luci..máš veľmi pekné fotky..ja by som chcela robit modelku alebo aspoň fotomodelku...potrebujem aj na to vyšku aspoň 170cm?dik na fotenie staci aj menej, na modeling aspon 172-173 cm

10:54:18 - otázka od: dominika Máš súrodencov? neodpovedala si mi. aj tak dakujem a prejam Ti všetko dobré. ahoj, prepac otazok je strasne vela...mam brata a zuzku :o)

10:54:47 - otázka od: Mima Ahoj Lucinka, uvažovala si aj Ty o štúdiu na VŠ? Ak áno na akej? ano, mam stale blizko k pedagogike, len casu je malo...

10:55:27 - otázka od: Maria Sivicekova Ahoj Lucka, len ta chcem pozdravit. Bola som vcera v Tesaroch na hroboch. Potesila som sa ze ti aspon takto mozem zazelat vsetko dobre. Drz sa a velmi sa nenahanaj. pozravuje Marika rod. Chrkava. marika dakujem velmi pekne, dufam ze sa mate fajn a pozdravujem vsetkych z tesar :o)

10:55:44 - otázka od: malyjezko ahoj lucka :-) viem otrepana otazka ale nemas naseba nejaky kontakt premna , nvm nejaky mail alebo podob:-))) forza.sk :o)

10:56:07 - otázka od: zuzka Ahoj Lucka, si ešte tu? Či tam? ano,pisem ostosest :O)

10:56:58 - otázka od: hany ahoj Lucka, myslis si ze smotanka je tvoja vysnena relacia? neuvazovala si niekedy ist moderovat televizne noviny? ahoj, smotanku nemoderujem uz tri roky , a neuvazujem ani o tn :o)

10:57:44 - otázka od: jaja Určite najkrajšia baba v našom slovenskom "šoubiznise" . Držím palčeky a veľa úspechov v živote! dakujem pekne :o)

10:58:38 - otázka od: nofret Som rada ze ste poukazali na problem anorexie. Moja dcera je teraz vo veku, ked velmi casto pozera na vahu, vdaka Vasej propagacii trocha pochopila o com to je. dakujem nemyslim si ze touto kampanou urobime dieru do sveta alebo nieco vyriesime, ale aspon sa mozno o tejto vaznej teme zacne hovorit trosku viac..

11:00:09 - otázka od: robo Asi ste na komplimenty zvyknuta, ze...? Neotarvuje Vas to uz? Nezovsednelo to ked to pocujete stale? Lucia, kde sa vidite o desat rokov? komplimentov vela nedostavam, ak su uprimne potesi kazdy a rada prijmem aj kritiku ak je zalozena na realnych skutocnostiach...za desat rokov snad budem obklopena detmi z celej ulice, nehovoriac o mojich vlastnych :o)

11:01:43 - otázka od: Tomáš Ahoj Lucka! Vyzeras super... ako sa to da stihat pri tolkom pracovnom vytazeni?? Ako to robis? nerobim nic, len robim :o) ....ale vazne, snazim sa cez vikendy vypnut a robit len to co ma bavi..

11:02:52 - otázka od: doris Ahoj som rada ze propagujes nasu naozaj dokonalu krasu a to myslim vazne.Neuznavam miss typu operacia na kazdom kusku tela.to uz nieje prirodzena krasa.Skoda len ze v radoch mensich zien,myslim tym par centimetrov je mnozstvo krasnych zien.Prajem vela stastia,pracovnych uspechov ale hlavne vela sily a pevnych nervov. dakujem pekne, a verim ze aj nizsie zeny si najdu skvele uplatnenie...ako sa hovori, dobreho je vzdy malo, nie ? :o)

11:03:17 - otázka od: Dodo Pekny den prajem... a vela stastia v hladani toho praveho... Ruzova farba Ti sekne... pa dakujem dodo, niekedy bohuzial nosim aj ruzove okuliare :o)

11:04:30 - otázka od: matka nezda si ti zvratene poukazovat na problem anorexie a pritom tvrdit, ze pre miss je dobra vaha 53 kg pri vyske 175 cm, co je jasna podvaha? trosku pokrytecke, nie? na otazku tykajucu sa konkretnej vahy som odpovedala neutralne, a este raz zdoraznujem ze cislo na vahe nic nehovori, niekto je kost a koza a ma tazke kosti- to znamena ze je to ok ?

11:05:01 - otázka od: yahodkaa klobuk dole....obdiv veliky....co vse si dokazala.....myslim ze si so svojim zivotom spokojna....ci....?!pekny den.....:)) mam vela nesplnenych snov, a verim ze to dolezite este len pride , pekny den.

11:05:33 - otázka od: laco pre peniaze clovek urobi cokolvek hlavne v markize....prasivci.. nie je to take jednoduche, ale verim ze ty zijes stastne a podla svojich predstav..

11:05:48 - otázka od: kk dobry den alebo ahoj, si stastna? (ale skus povedat uprimne) snazim sa :o)

11:06:42 - otázka od: hanka mohla b som vedieť, kedy sa uskutoční kasting v BB (ak tam nejaký bude). Čo všetko si musím so sebou priniesť??? Prajem krásny dník a ďakujem za informácie...:o))) kasting v bb bude 7.11. treba priniest plavky, lodicky a fotky, tesime sa :o)

11:07:27 - otázka od: Mirka Ahoj Lucka, Dúfam,že ti môžem tikať. Nič sa nechcem spýtať len ti chcem povedať že si moc fajn a sympatická osôbka.Smotánka s tebou bola perfektná, teraz nemá ten správny šmrnc. Prajem Ti všetko len to najlepšie do života . dakujem velmi si cenim pochvalu, na diskusnych forach sa jej vela neobjavuje .o)

11:07:50 - otázka od: robo Co si myslite o bohu? je tou najvacsou oporou

11:08:10 - otázka od: J0stik Ahoj, ahoj aky typ chlapov sa ti pozdava ??? ;-) vtipni, ale nie za kazdu cenu :o)

11:09:01 - otázka od: Natália ahoj..:) chcela som sa spýtať.. či Ti vyhovuje Tvoje životné tempo, či sa cítiš dobre.. a či máš nejakú lásku.. želám veľa sťastia..:D tempo mi nevyhovuje a ked uz je zle zatahujem rucnu brzdu, a pomaly dobrzdujem :o) aj tebe vela stastia

11:09:32 - otázka od: sonicka Si tam este Lucka? Uz som poslala jednu spravu a zatial nevidim odpoved. prepac, je tu dvesto sprav, neda sa to stihnut

11:10:04 - otázka od: michal Ahoj Lucia Velmi si sa mi pacila ked si moderovala Smotanku, bola si moja najoblubenejsia moderatorka a si velmi sympaticka.A teraz ked si riaditelkou Miss SR tak Ti zostava aj cas na sukromny zivot? A ake mas plany do buducnosti?dakujem. Maj sa pekne. stat sa stastnou zienkou domacou :o)

11:10:25 - otázka od: Dede Ahoj Lucka chcem Ťa hneď na úvod pochváliť pristane Ti to .Lucka vždy si mi bola sympatická z Teba vyžaruje taký milosť,cit,proste takúto ženu si nenájde hocikto...chcem sa spytat či si už rozmyšlala nad tym,že to tak si oddychnuť a ísť na matersku...Hmm...pristalo by Ti to....Dakujem a prajem všetko dobré,veľa zdravíčka a pracovných úspechov...Dede velmi sa na to tesim , dakujem dede

11:11:20 - otázka od: matka Tazke kosti su mytus, a tvoja odpoved nie je neutralna, ale velmi zavadzajuca. Medicinske tabulky a vzorce poskytuju dost siroke rozhranie, do ktoreho sa vojdu aj tazke kosti, takyto pomer je vsak jednoznacne mimo nich. nebolo by lepsie prenechat kampan kompetentnym, pripadne osobam, ktore sami nevyzeraju ako pacientky v pociatocnom stadiu? ked poviem ze mam 60 kg , poviete mi ze som tucna ????

11:12:06 - otázka od: Žužu ahoj, ako to prebieha na kastingu?co ocakavate,ked ma dievca o sebe nieco povedat??dakujem... zakladne info, co studuje, co ju bavi ako si predstavuje svoju buducnost...

11:13:01 - otázka od: Lubka Ahoj. Chcela by som sa opýtat, ze ci v reklame na sampon Ti upravovali vlasy este nejakymi pripravkami, alebo ako to je. Pretoze mam dlhe vlasy a pouzivam aj ten sampon, ale nema taky efekt :o) Dakujem ;o) ano, vlasy boli specialne upravovane-4 hodiny a ked sa rano zobudim vyzeraju uplne inak :o)

11:13:33 - otázka od: daniela ahoj luci, velmi sa mi paci tvoja ucast v kampani proti anorektickam, taktiez to, ako sa ti dari v pracovnom zivote. ako najradsej travis volny cas? dakujem ak mam volno velmi rada vyrazim prec z ba

11:14:18 - otázka od: dada ahoj kto je tvoj favorit v superstar? nesledujem to, ale z informacii z medii je mi sympaticka vierka berkyova

11:14:57 - otázka od: jaz jaz jazyk bola si niekedy chytať ryby s niekym ? ja len davam radu ako sa da cez výkend odreagovať. sewas dakujem, ale ked by som videla hacik zaseknuty v ustach ryby asi by som si aj poplakala :o)

11:15:36 - otázka od: Sasa ahoj,ja by som sa chcela spytat ohladom miss,ze ci maju sancu aj trosku chudsie baby..viem ze prebieha teraz boj proti anorexii,ale ja sa nariklad uz dost dlho snazim co to pribrat a neni to velmi lahke.. aj ja som mala tento problem, hladame skor zenskejsie typy ale treba sa prist ukazat..

11:16:46 - otázka od: mata ahoj Obdivujem tvoju sikovnost, no zda sa mi, ze vobec nevybarate na miss tie sparvne dievcata, ktore by mohli nieco dokazat. Ked uz nezaboduju krasou, mohli by aspon tym, ze nieco vedia. Ked ukazuju zabery z miss worl, ked chodia tie dievcata na rozne akcie pred miss, nase dievcata nikdy nevidno. Narozdiel od nasich cesky, aj ked nie su krasne, vzdy niecim zaboduju, bud vedia tancovat, alebo su sportovo nadane. Nemalo by sa zacat aj nad tymto trosku uvazovat? Prajem vsetko dobre my sa tiez snazime robit s dievacatami charitu ale neviem si predstavit ze prideme do d.domova s kamerou za chrbtom ako to robia v inych krajinach..o tom to predsa nie je.

11:17:09 - otázka od: Majenka Ahoj Lucka.Ako sa máš?? Aké je to byť slávny nie je to otrava?? :)) ueeeee, a akaaa :o)

11:17:26 - otázka od: Dodo Co sa tyka tych okuliarov, nie si v tom sama :-) ,ale hlavne ,ze si ich dokazes aj zlozit... :o)

11:18:02 - otázka od: janka Ahoj. Ako by malo vyzerať dievča, aby sa dostalo do finálovej dvanástky? Prajem pekný deň na to bohuzial nie je ziadna tabulka, treba skusit stastie a prist..

11:18:29 - otázka od: VEroNiKa ahoj, chcela som ta len podravit s dalekeho anglicka...si SUPER :D bye bye have a nice day thanks :o)

11:18:47 - otázka od: sashko Lucia, ste veľmi pekná osoba, máte príjemné vystupovanie. Vidieť, že to čo robíte dobre poznáte. Držte sa! N aľudí ako Vy sa na tv vždy dobre pozerá. sashko ste velmi mily..

11:19:08 - otázka od: miamia preco si sa este nevydala? Vsak partnera mas uz dost dlho? nemam, len to neriesim cez media..

11:19:47 - otázka od: i Kedze uz musim ist na obed, nestihnem sa nic zmysluplne opytat ... a tak strasne by som chcel :-) Kazdopadne drzim palce do zivota a taktiez prajem dobru chut k obedu ! :-) dakujem, podobne, a nezabudnite na dobru siestu po obede :o)

11:20:31 - otázka od: Katka Aké sú presné podmienky pre súťaž miss? Výška, váha . . .? vyska 170 cm, vek 18-24 rokov, slobodna, bezdetna a odvazna :o)

11:21:01 - otázka od: Lenka Ahoj Lucka, chcem ti v prvom rade popriat vela stastia a pochvalit ta ako vydz skvele vyzeras. ja som mamou maleho drobca a na seba mi vela casu nezostava, ale nezahalam a snazim sa so sebou cosi urobit. Este raz zelam vela stastia v zivote. dakujem , a drzim palce

11:21:33 - otázka od: Danka Ahoj Luci ja len ti chcem zagratulovat ku vsetkym uspechom..si pre mna zenskou no.1 vo vsetkom..fakt klobuk dole:)znicila si stereotyp a to ja uznavam:)len tak dalej stereotyyyp ? niekedy sa mi zda ze v nom zijem :o)

11:22:34 - otázka od: exo ahoj Lucka. nechcela by si prist reprezentovat svojou krasou a sarmom nase pekne Slovensko tu u "nas" v Anglicku..vcera som pozeral dokument o Slovensku na BBC 1 a ukazali tam iba ako pod Tatrami zabijau svinu a to bolo o nas vsetko...co Ty na to? potrebobvali by sme vylepsit skore to je pravda, ale aj ta svinka si zasluzi trochu pozornosti, aspon na sklonku zivota, a ja som spokojna aj bez prezentacie :o)

11:23:23 - otázka od: Andrejka Dobrý deň, ja by som sa chcela opýtať Vás čo plánujete nové pre tento ročník miss verim ze toho bude dost, ale nemozem vsetko prezradit dopredu

11:24:16 - otázka od: Lucka13 Ahoj.je mozne,ked dievca na kastingu neuspeje,ze s nou naviazete spolupracu, napr. do reklamy, alebo fotenie do casopisov?dakujem za odpoved a pekny zvysok dna :-)) ano, dievcata ktore neuspeju na miss maju sancu uplatnit sa v modelingu alebo reklame

11:25:07 - otázka od: Saška Lucia, chcem sa opýtať, či ste mali niekedy problémi s pleťou, čo ste proti tomu robili? A čo vlasy? Staráte sa o nich nejak špec.? Ďakujem aspoň za 1 odpoveď. Saška s pletou nastastie nie, ale vlasy mam prilis jemne takze pouzivam len produkty predavane v kadernictvach

11:25:22 - otázka od: pavol este si online ? ano

11:25:48 - otázka od: Rasťo Lucka želám pekný deň. Prečítal som si všetky Tvoje odpovede.Si dievča snov. Škoda, že nikdy nestretneme. Nech sa Ti moc moc darí. ak si z ba, mozno v sade j.krala :o)

11:26:37 - otázka od: Igor Zdravím, ako by si porovnala terajšiu smotánku, s tou, ktorú si ty moderovala ? Igor Birmingham UK ahoj, kedze v tejto relacii stale robim dramaturgiu, neviem porovnavat objektivne, erika je velmi sikovna zena ktora s v tejto relacii nasla..

11:27:17 - otázka od: Majenka čaweskii Luci, ako by som mohla schudnuť 2-3 kg nemáš niejaku rýýchlu diétu ?? nevymyslaj, 2-3 kg ta stastnejsou neurobia, radsej sa tes ze si zdrava

11:27:30 - otázka od: Sandra M. Nechystá sa vaša agentúra usporiadať aj súťaž Missis. Bolo by to pekné - mamičky a detičky. Skúste porozmýšľať. Veľa šťastia a úspechov. bolo by to super

11:28:11 - otázka od: dodo Ahoj Lucka.Si majsterka v tejto brandzi,tak by som sa ta chcela spytat:Moja priatelka je tensej,chudej postavy..Blizi sa zima a planuje si kupit nejake cizmy..Aku kombinaciu by si poradila,aby troska zakryla tenke nohy a chudsiu postavu?Popripade ake saty by mala nosit cez leto..Dakujem.Dodo ahoj, odbornikov na modu je v kazdom zen.casopise az az, nechajte sa inspirovat :o)

11:28:23 - otázka od: karol pekny den prajem? chcem ti len popriat vsetko dobre a nech sa dari nadalej v pracovnom ale hlavne sukromnom zivote. ma u teba sancu chlap, myslim normalny smrtelnik? jasnacka :o)

11:28:42 - otázka od: Tomas ahoj, este si tu (tam)? nemam velmi rad sutaze krasy, ale tvoje vystupovanie sa mi paci. tak nech ti to vydrzi :) dakujem budem sa snazit

11:29:43 - otázka od: Sused Akoze nemas partnera? A ten vystrihany pan s terennym autom? hadam len nechodi na zahradnicku za Pukim?! Loz ma kratke nohy. vidim ze mate prehlad, ten pan bol na navsteve raz za pol roka a je to moj byvaly priatel...to naozaj cely den sedite v okne ? :o)

11:30:00 - otázka od: Linda Dobrý deň. Bola som na castingoch na miss dva roky po sebe. Vždy som sa dostala do úplne posledného kola, no do dvanástky už nie. Mám skúšať šťastie ďalej? urcite ano, dakujeme za doveru

11:31:53 - otázka od: horegrunom prajem veľa šťastíčka a ako poslúcha Jožko Oklamčák? fajn, drzim ho nakratko, ...samozrejme zartujem :o)

11:32:39 - otázka od: petericek Ahoj lucka , mas oci ako nezabudky a hlas ako skovranok...pozeram vsetky relacie kde si....si pre mna miss simpatia....chcem sa ta opytat: strikujes, vysivas alebo hackujes? prajem ti pekny den ahoj, nie je nezabudka nahodou modra ? :o) ja mam hnede oci...

11:34:10 - otázka od: duco Servus. :) ahoj ako ti chutil moj kolac ? :o)

11:35:12 - otázka od: nikis ahoj Lucka:)mozno by si mi vedela poradit rada by som sa stala modelkou ale miss ma nelaka moje miery su 88 65 90 myslis ze na to mam??aku agenturu by si mi poradila? koho mam kontaktovat?kamaratky mi howorili ze v elitemodel vyhodim zbytocne vela penazi...ake mas s tymto ty skusenosti?? ozvi sa do forzy na modeling, moja kolegyna ti urcite poradi

11:35:50 - otázka od: erika ahoj ako vyzera tvoj idealny den? slnecny, bez zbytocnych stresov, v spolocnosti priatelov a mimo ba

11:36:31 - otázka od: jani ahoj! Obdivujem ťa, že si si dokázala zachovať prirodzené vyžarovanie aj napriek prostrediu, v ktorom sa pohybuješ. Aký je tvoj recept na úspech? Príp. čo by si urobila inak? dakujem, snazim sa nerozmyslat co by bolo keby...a poucit sa z chyb..pekny den :o)

11:37:36 - otázka od: Anka Ahoj Lucka!Momentálne nemám dosť energie ani peňazí na to, aby som vyzerala skvele ako Ty. Viem, že ani Ty nemáš každý deň ružový, ale kedykoľvek Ťa vidím, vidím všetko optimisticky.Prosím, dodaj mi aspoň tú energiu. Anka dakujem anka, najdi si kazdy den aspon maly dovod na radost, niekedy staci len prekvapit alebo potesit niekoho okolo teba... :o)

11:37:53 - otázka od: trent a ake si znamenie.aspon na to my odpovedz - teda ak mas cas vodnar

11:38:33 - otázka od: Martina Ahojky, chcela by som zažiť 1 tvoj deň (po tvojom boku). Nedalo by sa to nejako zorganizovať? :) jeeej, no neviem ci by si nebola sklamana, niekedy je to privela stresu a ciastocne aj nuda :o)

11:39:51 - otázka od: Julia Ahoj Lucka, veľmi Ti fandím a myslím že patríš medzi najkrašie ženy na obrazvke a mimo nej. A preto by som sa Ťa rada spýtala či robíš nejaký šport a ako sa stravuješ? Ďakujem a pekný deň ahoj, jem to na co mam chut, nastastie sa to na mna az tak nelepi /stres :o) / a na sport mi vela casu ani sil neostava tak chodim aspon na prechadzky..

11:41:22 - otázka od: Juraj Ako dokazes stale s usmevom odvrhovat vsetky tie navrhy? Ja by som uz asi umrel  krasa je sice pekna vec,ale podla mna neni vsetko. Mna na tebe viac zaujalo Tvoje prijemne, inteligentne a vzdy dobre naladene vystupovanie. Drzim palce dakujem, verim ze "krasa" nie je na mne to najcennejsie :o)

11:41:42 - otázka od: petericek Lucka ja som myslel pekne ako nezabudky nie modre :-D ale neodpovedala si mi ci vysivas, strikujes alebo hackujes....vedela by si si ustrikovat nohavicky? potrebujes nejake ? :o)

11:41:57 - otázka od: Rasťo Som pár km od Ba. Nejak to vymyslím! :o)

11:42:21 - otázka od: lucia ahoj, moze sa na miss prihlasit aj baba, ak ma cca. 5 kil navyse.. ja pod vasim dohladom tych 5 kil schudnem, ale do kastinu to nestiham:)mam sancu? diki:)) ucite sa treba prist minimalne ukazat :o)

11:42:58 - otázka od: matej kuna Ahoj Lucia, som Váš veľký fanúšik...veľmi by som chcel od vás autogram už mám aj fotky ktoré by som chcel podpísať prichystané len ešte som nemal to štastie sa s vami stretnúť. Prosím kde by som Vám mohol napísať. (myslel som že budeňte na Art Film 07, ale nikde som Vás nevydel ....Vopred DAKUJEM pridte na bratislavsky kasting

11:43:38 - otázka od: rikka ahoj. poznas gajovu manzelku luciu? paci sa ti? drzim place a zelam ti do buducnosti vsetko dobre! ano z videnia, je to sympaticka -teraz uz pani :o)

11:44:43 - otázka od: Saška Lucia, aký názor máte na Silviu Horváthovú? Je podľa Vás prirodzene pekná? Znovu ďakujem za odpoveď. Saška. nemam rada tento typ "zenskej krasy"

11:45:03 - otázka od: Maťa Ahoj Pocahontas, čo hovoríš na Pocahontas zo Superstar? nesledujem, takze neviem ktora to je

11:46:05 - otázka od: Rudi naposledy som ta videl vo stvrtok na krste CD M. okrem inych akcii si ta ale pamatam, ked si stala predomnou v rade na spoved u kapucinov :-) drzim palce vidim ze si mi v patach :o)

11:46:23 - otázka od: mirka Ahoj Lucia, paci sa mi Tvoja kultivovanost, elegancia a intelekt. Takych osobnosti ako Ty by sme mali mat viac ;-) dakujem

11:46:40 - otázka od: Jaja ahoj luci mam sancu na miss aj ked mam stihlu postavu ale s celulitidou?? hmmmm... s tou treba nieco robit.

11:47:34 - otázka od: Anna Ahoj Lucia, videla som Tvoje fotky pred casom v istom cesopise, na titulnej strane s korunkou hned potom, co vyhrala Miss 2007, nemyslis si ze to je trocha prehnane, takto sa prezentovat, hlavne ked na tvojom mieste a na titulnej strane mala (asi) byt misska? Dakujem za odpoved. ja som to nevymyslela a tiez sa mi to nezdalo velmi vtipne...ale titulka sla do tlace skor ako bolo finale...

11:47:55 - otázka od: lacko ahoj Lucia, ako sa ma Puky? Ma uz nejake potomstvo? ano, ma tri krasne deticky :o)

11:49:54 - otázka od: trent a mas tych 60 lebo v minulosti si nebola tak.... tucnaaa ???? trosku som pribrala ale dobre to maskujem :o)

11:50:18 - otázka od: LACO LUCKA KAM CHODIS LYZOVAT MUSIS BYT SEXI V LYZIARSKEJ KOMBINEZE.AKU MA FARBU AK BY SOM TA STRETOL, biela, na snehu ma velmi nevidno :o)

11:51:34 - otázka od: Juraj Verim, ze „krasa“ nie je u teba to najcennejsie a mna najviac zaujali oci tie sa Ti vacsinou smeju dakujem...aj vam vsetkym ,ale bohuzial na vsetko sa odpovedat neda...nech sa vam dari a dakujem za podporu :o)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu