Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

TRAGICKÁ nehoda, ktorá šokovala aj skúsených policajtov: Auto zabilo na chodníku matku (†39) a jej synov (†3, †6)

Hrozivá dopravná nehoda v nemeckom meste Esslingen am Neckar si vyžiadala život matky (†39) a jej dvoch synov (†3, †6). Zobraziť galériu (2)
Hrozivá dopravná nehoda v nemeckom meste Esslingen am Neckar si vyžiadala život matky (†39) a jej dvoch synov (†3, †6). (Zdroj: YouTube/BILD)

STUTTGART – V juhozápadnej časti Nemecka došlo v utorok popoludní k veľkej dopravnej nehode, pri ktorej vyhasli životy troch ľudí. Incident bol o to tragickejší, že všetky obete boli z jednej rodiny. Pod kolesami auta skončila matka aj jej dvaja synovia. Podľa očitých svedkov mali privolaní policajti slzy na krajíčku.

V utorok popoludní dňa 22. októbra sa odohrala v meste Esslingene am Neckar pri Stuttgarte hrozivá dopravná nehoda. Ako informuje nemecký BILD, vodič luxusného SUV Audi Q3 zrejme nezvládol riadenie a vyšiel počas jazdy na chodník. V tom čase tadiaľ prechádzala matka so svojimi dvomi synmi. Zrážke sa už nedalo vyhnúť. Všetci traja skončili pod kolesami.  

So synmi na tréning 

Po príchode na miesto činu záchranári uviedli, že zranenia všetkých troch obetí boli príliš veľké, pričom už len skonštatovali smrť. Nehoda sa stala len pár metrov od športovej haly. Očití svedkovia poznamenali, že keď policajti zakrývali nehybné telá, mali slzy na krajíčku.

Matka Antonella R. (†39) brala svojich chlapcov Gabriella (†6) a Alessia (†3) každý utorok podvečer na futbalový tréning. Cestu teda poznali dokonale. Napriek tomu ich životy náhle vyhasli. Len pár hodín po tragédii sa na mieste činu objavili kvety a sviečky. 

 

🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪😱😱😱😱😱😥😥😥😭😭😭

Posted by Andreas Fürlinger on Wednesday, October 23, 2024

Dopravná nehoda sa stala v utorok 22. októbra na veľkej križovatke v Esslingen-Weil (spolková krajna Bádensko-Württembersko). Podľa prvotných informácií vodič (54) Audi Q3 nezvládol riadenie a krátko po 17:00 na ulici Weilstrasse smerom na Hanns-Martin-Schleyer-Brücke dostal šmyk.

Následne zišiel z cesty na chodník, kde zrazil tri osoby. "Medzi obeťami boli matka (†39) a jej dvaja synovia (†3, †6). Alkohol alebo drogy v tele vodiča potvrdia alebo vyvrátia krvné testy," uviedla polícia vo vyhlásení. Svedkovia a príbuzní boli po informovaní o tragédii v takom šoku, že potrebovali odbornú pomoc. 

Ďalší zranený a výpadok signalizácie 

Vodiča Audi, ktorý zapríčinil dopravnú nehodu, previezli do nemocnice. Pri nehode nabúral aj ďalšie vozidlá. Jedným z nich bol Ford, ktorého vodič tiež skončil v nemocnici. Audi poškodilo na križovatke aj rozvodnú skriňu, čo zapríčinilo výpadok svetelnej signalizácie na niekoľko hodín. Prípad prebrala prokuratúra. Vodič Audi je vyšetrovaný z usmrtenia z nedbanlivosti. 

"Po vážnej nehode, pri ktorej prišla o život mladá mamička a jej dve deti, je dnešok poznačený hlbokým smútkom. Je takmer nemožné opísať slovami bolesť a smútok, ktorý zažívame. Naše myšlienky sú s rodinou a priateľmi, ktorí potrebujú útechu a podporu v tomto ťažkom období. Strata zanecháva prázdnotu, ktorú už nikdy nemožno vyplniť," uviedol v stredu 23. októbra starosta Esslingenu Matthias Klopfer. 

Viac o téme: MatkaTragédiaSmrťVyšetrovanieSynoviaDopravná nehodaSUVNemeckoStuttgartAudi Q3KrimiEsslingen am Neckar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu