Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Putinov propagandista opäť zúril: Odhalil šokujúci plán útoku na USA! Nesúhlasí s Medvedevom

Propagandista Kremľa, Vladimir Solovjov, v ruskej televízii
Propagandista Kremľa, Vladimir Solovjov, v ruskej televízii (Zdroj: Twitter/Anton Gerashchenko)

MOSKVA - Vladimir Solovjov, hlavný Putinov propagandista, opäť vyvolal rozruch. Vo svojej týždennej talkshow opäť fantazíruje o zániku USA. Video dokumentuje jeho posledný škandalózny prejav.

Nenávisť a agitácia sú v ruskej štátnej televízii na dennom poriadku. Najvyššie obrátky to naberá v šou Vladimira Solovjova. Ruský propagandista pracuje pre Putina v mnohých formátoch obrazoviek. Občas kričí, občas šepká, útok na Ukrajinu označuje za „svätú vojnu“ proti „nacistom“ a „Satanovi“, pričom pravidelne vyzýva na jadrové útoky na Ukrajinu a Západ, najmä USA. Putinov propagandista vo svojom aktuálnom vysielaní opäť vyvolal rozruch.

archívne video

Robert Fico po summite EÚ o členstve Ukrajiny v NATO a severokórejských vojakoch (Zdroj: TASR/Jaromír Novak)

Solovjov protirečí Medvedevovi a odhaľuje nový plán útoku

Spolu so svojimi hosťami diskutoval o údajnej Trumpovej hrozbe, že zaútočí na Rusko, ak Kremeľ nezastaví útoky na Ukrajinu. Bývalý ruský prezident Dmitrij Medvedev sa vtedy vyhrážal útokom na Washington. Solovjovovi to zrejme nestačí. Vo svojej týždennej talkshow „Večer s Vladimírom Solovjovom“ protirečil Medvedevovmu plánu. Bývalý námestník ukrajinského ministra vnútra Anton Gerashenko zdieľal na svojom X účte úryvok z najnovšieho škandálu. Svoj príspevok komentoval slovami „Pozor, Spojené štáty!“.

Solovjov chce vymazať celé USA

„So slovami Medvedeva o útoku na Washington absolútne nesúhlasím,“ búril Putinov podporovateľ v 40-sekundovom videu. „Nebudeme naň útočiť, pretože máme nádherne vypracovaný plán a možnosť jeho realizácie,“ chválil sa Solovjov, ktorý následne spomenul pojem „Stalinov prieliv.“ Čo tým presne myslí? Ako už Putinov spojenec v minulosti vysvetlil, plán zahŕňa úplné vyhladenie USA, takže na konci nezostane nič. Namiesto toho by na ich mieste mal vzniknúť morský prieliv, ktorý bude pomenovaný po bývalom diktátorovi Sovietskeho zväzu, Jozefovi Stalinovi.

Na internete sa šíri výsmech Solovjovi

Komentáre Solovjova opäť spôsobujú, že ľudia na internete krútia hlavami. Na službe krátkych správ X (predtým Twitter) si veľa používateľov vybavuje účty s Rusom. Ozýva sa výsmech a zlomyseľnosť.

  • „Títo chlapci sú naozaj klauni,“ sťažuje sa jeden používateľ.
  • "Je šanca, že jeho televíznu stanicu počas jeho živého nahrávania zasiahne dron? To bude sranda," hovorí ďalší ešte jasnejšie.
  • Títo ľudia sú úplní blázni,“ dodáva ďalší kritik.
  • "Uvedomujete si, že Solovjov je troll, však? Jeho show je troll show, už to viete, však?!"
Viac o téme: RuskoUSAVladimir PutinUkrajinaVladimir Solovjov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu