Pondelok21. október 2024, meniny má Uršuľa, zajtra Sergej

Šokujúce proroctvo v televízii: Strach sa stupňuje! Putinova propagandistka predpovedá vojnu Ruska a NATO

Ruská novinárka Evgenia Volgina odhalila skutočné ciele Ruska.
Ruská novinárka Evgenia Volgina odhalila skutočné ciele Ruska. (Zdroj: Youtube/screenshot)

MOSKVA - Existuje veľká obava, že ruská útočná vojna na Ukrajine prerastie do konfliktu s NATO. Teraz novinárka v ruskej štátnej televízii odhalila, že po víťazstve Ruska nad Ukrajinou sa ani zďaleka nič neskončí.

Šokujúce proroctvo v štátnej televízii: Ruská novinárka Evgenia Volgina odhaľuje skutočné ciele Ruska. Oznámila, že po páde Ukrajiny bude nevyhnutne nasledovať konflikt s NATO.

archívne video

Za jeden deň bolo zničených 5 cieľov: dva samohybné delostrelecké systémy, dve raketomety BM-27 Uragan a ďalší dôležitý objekt. (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine )

"Je jasné, že ukrajinský front je ťažké udržať. Napriek Zelenskému Kurskému dobrodružstvu ruské jednotky postupujú," povedala Volgina v televíznom programe Romana Babajana. Novinárka sa napokon pýta, ako sa skončí „konflikt na Ukrajine“. „Pretože ukončením špeciálnej vojenskej operácie sa nič nekončí, ale skôr začína druhá časť,“ povedala. "Druhou časťou je boj Ruska proti kolektívnemu Západu." 

Reakcie na vyjadrenia ruskej novinárky

Kritička Kremľa Julia Davisová pridala anglické titulky k úryvku z televízneho programu a zverejnila ho na YouTube. Mnohí používatelia reagujú s prekvapením na vyhlásenia ruskej novinárky:

  • "Rusku ide o expanziu - toto je posledný hod kockou. Ak tentoraz zlyhá, znamená to pre ekonomiku a demografiu, že iná šanca už neexistuje. Rusko bude zničené," hovorí jeden z užívateľov X.
  • "Má pravdu. Putin nemá v pláne zastaviť ruskú expanziu, ak získa Ukrajinu," uviedol ďalší tweet.
  • "Rusko je vo vojne už takmer tri roky s malým úspechom. Straty ruskej armády sú obrovské a straty ruskej spoločnosti tiež. Skutočný rozsah problémov spoločnosti sa ukáže až po rokoch. Rusko nemá rostriedky na začatie novej vojny,“ hovorí ďalší užívateľ na X.
Viac o téme: RuskoNATOVladimir PutinUkrajinaEvgenia Volgina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu