Streda16. október 2024, meniny má Vladimíra, zajtra Hedviga

Harrisová vystúpi v Pensylvánii: Donald Trump v najväčšej hispánskej televízii

Republikánsky prezidentský kandidát bývalý prezident Donald Trump a demokratický prezidentský kandidát viceprezidentka Kamala Harrisová počas prezidentskej debaty ABC News v Národnom ústavnom centre
Republikánsky prezidentský kandidát bývalý prezident Donald Trump a demokratický prezidentský kandidát viceprezidentka Kamala Harrisová počas prezidentskej debaty ABC News v Národnom ústavnom centre (Zdroj: SITA/AP/Alex Brandon)

WASHINGTON - Americká demokratická prezidentská kandidátka Kamala Harrisová bude v stredu opätovne viesť svoju kampaň v Pensylvánii, ktorá bude podľa očakávaní jedným z rozhodujúcich štátov v novembrových prezidentských voľbách. Republikán Donald Trump zas zameriava svoju pozornosť na získanie hlasov od hispánskych voličov.

Harrisová bude v Pensylvánii pravdepodobne hovoriť o ústavnosti či vlastenectve. Míting bude mať aj s podporou republikánov odmietajúcich Trumpa ako údajnú hrozbu pre demokraciu. Harrisová ešte v stredu poskytne rozhovor pre televíziu Fox News.

Republikánsky kandidát Donald Trump, ktorý cieli na hispánskych voličov, sa objaví vo vysielaní Univision, najväčšej televíznej stanice v USA vysielajúcej v španielčine.V sobotu sa Trump v rámci svojej kampane objavil na podujatí v ďalšom kľúčovom štáte, Nevade, kde sa zameral na latinskoamerických podnikateľov.

Viac o téme: Prezidentské voľbyUSADonald TrumpKamala Harrisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu