Sobota12. október 2024, meniny má Maximilián, Maxim, Max, zajtra Koloman

VIDEO zachytilo podivnú jazdu vodiča: Keď mu dali policajti fúkať, NEVERILI vlastným očiam! Tým sa to ale nekončí

(Zdroj: Repro foto YouTube/Policie ČR)

PRAHA - Podivná jazda vodiča auta značky Seat prekvapila ostatných účastníkov dopravy. Vodič (55) v českom regióne Boskovicko kľučkoval zo strany na strany, čo svedkovia nahlásili na polícii. Keď ho policajti následne zastavili, neverili vlastným očiam. Nafúkal takmer šesť promile a zároveň zistili, že nešlo o jeho prvý prehrešok tento rok.

Ranná veľmi podozrivá jazda osobného auta medzi českými obcami Šebetov a Knínice na Boskovicku nebola ľahostajná oznamovateľovi. Ako informuje česká políca, vodičovi automobilu zn. Seat sa len ťažko darilo tento udržať na vozovke, čo dokazujú aj zverejnené zábery.

Podivná jazda vodiča, kľučkoval zo strany na stranu (Zdroj: YouTube/Policie ČR )

"Privolaná hliadka pri cestnej kontrole zistila očakávané. Len hodnota prístrojom zistenej hladiny alkoholu jej vyrazila dych. Päťdesiatpäťročný šofér nafúkal takmer šesť promile. Hliadka tiež zistila, že to nebol prvý vodičov prehrešok. Od začiatku roka ho policajti opitého za volantom pristihli celkom štyrikrát," opisuje polícia.

Dodáva, že ani predchádzajúce zistené hodnoty alkoholu neboli nízke. Najmenej nafúkal uprostred januára v Letoviciach, kde mu zistili necelé dve promile. Z dvojročného zákazu riadenia si evidentne nič nerobil. Ako priblížila polícia, po poslednom prehrešku mu policajti automobil zaistili. "Vozidlo s najväčšou pravdepodobnosťou prepadne v prospech štátu. Vodič navyše musí prinajmenšom počítať s navýšením trestu," konštatuje na záver polícia.

Viac o téme: ČeskoOpitý vodičBoskovicko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu