Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Obrovská tragédia v českých horách: Dojča zomrelo po páde z rozbehnutého kočíka

(Zdroj: Getty Images)

PEC POD SNEŽKOU - V krkonošskom horskom stredisku Pec pod Snežkou v stredu popoludní zrejme vypadlo dieťa z idúceho kočíka. Polícia vyzýva svedkov, aby poskytli informácie k prípadu, ktorý sa stal v stredu po 12.30 h cestou k lanovke na Snežku. Podľa českých médií dieťa zomrelo. Polícia túto informáciu zatiaľ nepotvrdila.

"Dojča malo vypadnúť z rozbehnutého kočíka. Malo sa to stať cestou k lanovke na Snežku, kúsok za obývanou časťou. Žiadame svedkov tejto udalosti, aby okamžite zavolali na linku 158. Bližšie informácie k prípadu žiaľ nemožno uviesť," povedala policajná hovorkyňa Iva Kormošová.

Na mieste zasahoval okrem horskej služby a zdravotníckych záchranárov aj vrtuľník leteckej záchrannej služby. Polícia sa okolnosťami prípadu naďalej zaoberá. "Boli tam prítomné štyri výjazdové skupiny. Ale to je vzhľadom na vek dieťaťa maximum, čo môžem povedať," povedala serveru Novinky.cz hovorkyňa Zdravotníckej záchrannej služby Kráľovského kraja Lucia Hanušová. Novinky.cz a web iDNES.cz uvádzajú, že podľa ich zdrojov dieťa zomrelo.

Viac o téme: DojčaPec pod Snežkou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu