Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

Obrovská rodinná tragédia: Krásne dvojičky (†2) zabudli v rozpálenom aute! Obe zomreli

Marshall Suter smúti nad stratou svojich dcér dvojičiek Ariel a Avery
Marshall Suter smúti nad stratou svojich dcér dvojičiek Ariel a Avery (Zdroj: GoFundMe)

NORMAN - Tragická chyba stála životy dvoch malých dievčat v Spojených štátoch. Ako oznámila polícia v Normane (Oklahoma), Ariel a Avery Suter († 2) našli mŕtve v aute. Člen rodiny jednoducho na dvojičky zabudol. Deti boli zamknuté v peci „na dlhú dobu“.

Podľa medializovaných informácií mal bližšie nepopísaný príbuzný minulý štvrtok odviezť deti sediace v aute do jaslí. Nanešťastie na to zabudol. Hoci sa k incidentu už vyjadril aj otec Ariel a Avery, zatiaľ nie je jasné, ako sa osudová chyba mohla stať.

Vonku bolo 32 stupňov

Jedna vec je jasná: Podľa miestnej stanice KFOR bola polícia privolaná do obytnej oblasti medzi West Brooks Street a Flood Avenue. V bielom aute našli bezvládne telíčka. Lekári mohli iba konštatovať smrť. Vonkajšia teplota bola 32 stupňov a vnútro vozidla sa mohlo vyhriať až na 58 stupňov.

Úradníci momentálne neznámeho člena rodiny nevyšetrujú. "Naše vyšetrovanie zatiaľ ukázalo, že išlo o nehodu," uviedla pre KOCO5 hovorkyňa policajného oddelenia.

Otec Marshall Suter pre stanicu povedal: „Boli to tie najlepšie dievčatá, aké kedy svet videl. "Naozaj to bolí, pretože dievčatá boli tak milované a starali sa o ne." Bola spustená kampaň na Gofundme, aby pomohla zaplatiť pohreb Ariel a Avery.

Viac o téme: USARozpálené autoDvojičky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu