Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Slováka hľadal celý svet: Má na svedomí brutálne sexuálne zločiny! Teraz ho chytili v Nemecku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

BERLÍN - Polícia na celom svete bola celé mesiace na stope brutálnemu násilníkovi z Anglicka. Doteraz! Federálna polícia chytila ​​Slováka (33), ktorý sa dopustil ohavných sexuálnych zločinov, pri vstupe do nemeckého Saska.

Muž sedel 6. septembra v autobuse z Česka. Tento bol okolo 21. hodiny zastavený na bývalom hraničnom prechode Breitenau na diaľnici A17 a "nezávisle od podozrenia" kontrolovaný.

archívne video

Po lúpeži so zbraňou sa preliekol a utiekol: Polícia pátra po totožnosti muža (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Bol to totálny zásah! Keď policajti zadali osobné údaje Slováka do počítača, ten vypísal zatykač od Spolkového kriminálneho úradu.

V ňom sa uvádzalo, že muž je "hľadaný v Anglicku za sexuálny útok, sexuálne násilie a znásilnenie", povedal Frank Rehbein zo Spolkovej polície v pondelok. Zatykač bol vydaný po trestných činoch spáchaných minulý rok. Slovák však zmizol.

Teraz cvakli putá. Muža vzali na policajnú stanicu a medzitým bol predvedený pred vyšetrovacieho sudcu. Ten vykonal platný zatykač na vydanie.

Slovák je momentálne vo väznici v Drážďanoch. Rehbein na to povedal: „Odtiaľ bude čoskoro vydaný do krajiny, ktorá vydala zatykač, Veľkej Británie, kde ho čaká doživotný trest.“

Viac o téme: AnglickoSlovákSexuálne zločiny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu