Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Rumunská prokuratúra s odvolaním neuspela: Andrew Tate zostáva v domácom väzení

Andrew Tate
Andrew Tate (Zdroj: Twitter.com/Andrew Tate)

BUKUREŠŤ - Bukureštský súd vo štvrtok zamietol odvolanie prokuratúry, ktorá požadovala väzobné stíhanie kontroverzného internetového influencera Andrewa Tatea, ktorý napokon zostáva v domácom väzení.

Bukureštský odvolací súd taktiež rozhodol o tom, že Tateov brat Tristan zostane pod súdnym dohľadom, ktorý spravidla zahŕňa obmedzenie komunikácie s určitými osobami a pravidelné prihlasovanie sa na polícii.Hovorkyňa bratov Tateovcov Mateea Petrescuová povedala, že sudca zrušil určité obmedzenia, pokiaľ ide o komunikáciu bratov s údajnými obeťami. "S týmito údajnými obeťami sa môžu slobodne stretávať a komunikovať, keďže majú blízke vzťahy a spoločných potomkov," uviedla s tým, že dôrazne odmietajú všetky obvinenia namierené proti nim.

Po rozhodnutí súdu Andrew Tate na sieti X napísal, že prokuratúra uskutočnila "zúfalý pokus uväzniť nás bez dôkazov".Rumunský Úrad boja proti organizovanému zločinu (DIICOT) pred niekoľkými týždňami uskutočnil razie v štyroch domoch vrátane domu Tateovcov v Bukurešti. Bratov nakrátko zadržali a prokuratúra sa neúspešne pokúsila dostať ich do väzby na 30 dní. Proti rozhodnutiu súdu sa vtedy odvolala.

DIICOT v tomto prípade vyšetruje podozrenia z obchodovania s ľuďmi vrátane maloletých osôb, pohlavného styku s maloletou osobou, založenia organizovanej zločineckej skupiny, prania špinavých peňazí a ovplyvňovania svedkov.Bratov Tateovcov čaká v Rumunsku súdny proces aj v inom prípade údajného obchodovania s ľuďmi.Andrew Tate je častým terčom kritiky, podľa ktorej šíri mizogýnne názory. Na sieti X má desať miliónov sledovateľov.

Viac o téme: OdvolanieRumunskoVäzenieAndrew Tate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu