Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Správy o utajovaných synoch: Nové odhalenia! TOTO tajomstvo si Putin chcel nechať pre seba

Vladimir Putin s Alinou Kabajevovou vraj majú dvoch synov. Zobraziť galériu (3)
Vladimir Putin s Alinou Kabajevovou vraj majú dvoch synov. (Zdroj: Profimedia)

MOSKVA - Vladimir Putin by si toto tajomstvo radšej nechal pre seba. Šéf Kremľa má údajne dvoch tajných synov. Teraz sa po prvý raz na verejnosť dostali šokujúce detaily o dvoch chlapcoch. Starší syn Ivan sa narodil v Lugane v roku 2015, mladší Vladimir junior v Moskve v roku 2019.

Má Vladimír Putin manželku a deti? O súkromnom živote ruského prezidenta sa vie len málo. Pretože sa na verejnosti prezentuje výlučne ako štátnik, nie ako otec či manžel. Nie je vylúčené, že by Putin mohol mať už osem detí. Napriek maximálnemu utajeniu sa v posledných rokoch na verejnosť dostali niektoré výbušné informácie o „Putinovom rodinnom živote“. Putinove utajované deti sa opäť dostávajú na titulky.

Správy o utajovaných synoch:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ako okrem iných uvádza britský denník The Sun s odvolaním sa na ruské zdroje, Putinovi tajní synovia žijú ako princovia, zatiaľ čo sa pripravujú nastúpiť na Putinovo miesto. Dvoch chlapcov, údajne vo veku päť a osem rokov, naposledy tajne učili angličtinu britskí a novozélandskí učitelia, ktorí boli nedávno prepustení, keď vypukla vojna na Ukrajine. Teraz ich vraj učia juhoafrickí učitelia v jazyku nepriateľov 71-ročného despotu – a v nemčine. Putin nedávno prvýkrát verejne prehovoril o svojich „malých“ a prezradil, že hovoria aj po čínsky.

Správy o utajovaných synoch:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia-sk)

Putinovi synovia žijú izolovaní od okolitého sveta

Informuje o tom aj investigatívna mediálna spoločnosť Dossier Center: "Synovia žijú v odľahlých rezidenciách a cestujú na jachtách a firemných lietadlách. Strážia ich dôstojníci FSB a majú po boku nonstop pestúnky, vychovateľky a profesionálnych trénerov." Podľa mediálnej spoločnosti sa obaja chlapci málo stýkajú so svojimi rovesníkmi a svojich rodičov vidia len zriedka. Nechodia do školy a vzdelávajú sa v Putinových palácoch – ako kráľovské deti ruských cárov, tvrdia ruské médiá.

Deti šéfa Kremľa vraj žijú ako princovia

Najnovšie odhalenia zrejme nepotešia Putina, ktorý svoje deti vždy drží v tajnosti. Dossier Center tvrdí, že má fotografie jedného z dvoch synov, ale nezverejňuje ich z „etických dôvodov“. Dokument však opisuje neuveriteľne bohatý životný štýl Putinových privilegovaných malých princov. Dvaja chlapci sa vraj zdržiavajú najmä v Putinovom paláci vo Valdaji. V správe sa tiež uvádza: "Nelietajú na pravidelných linkách, majú samostatné lietadlá. Žijú v rezidenciách strážených FSO, plavia sa na jachtách a jazdia na obrnených vlakoch. Do každodenného života prezidentskej rodiny sú zapojené desiatky ľudí: vodiči, ochrankári, učitelia, kuchári, piloti, tréneri, čašníci, asistenti a mnohí ďalší“.

Lego aj iPad

Zdroj hovorí pre „Dossier Center“, ako deti medzi ôsmou a deviatou ráno privádzajú k vychovávateľom. Po spoločných raňajkách nasleduje 45 minútová lekcia. Chlapci potom môžu hrať. Bratia majú prístup k dvom poníkom, králikom a psovi. Majú tiež „rozsiahlu zbierku súprav Lego“ a iPad. Cez obed sa deti najedia, potom si zdriemnu, potom je zase vyučovanie a šport. Vyzdvihnú ich po 20:00, uviedol zdroj.

Putin si má večer zahrať hokej so starším synom. Na ľade je len otec, Ivan a zamestnanci FSB. Chlapcom je dovolené pozerať aj televíziu Ivan je vraj veľkým fanúšikom rozprávok od Disneyho.

O týchto dvoch chlapcoch zrejme nie sú žiadne záznamy ani v oficiálnych ruských databázach. „Boli im poskytnuté ‚krycie dokumenty‘, aké sa poskytli špiónom alebo ľuďom v programoch na ochranu svedkov,“ uvádza sa v podrobnej správe, ktorá bola podľa „Dossier Center“ pripravená s pomocou dôveryhodnej osoby v Putinovej rezidencii Valdai. . Totožnosť zdroja bola podrobne preverená. Je dokázané, že osoba je zamestnaná v rodine Putinovcov.

To je známe o Putinovom rodinnom živote

Podľa klebiet sú títo dvaja chlapci z predchádzajúceho vzťahu Putina s ruskou gymnastkou Alinou Kabajevovou. Svoje údajné spojenie však obaja nikdy oficiálne nepotvrdili. Zatiaľ je známy len Putinov vzťah s Ľudmilou Škrebnevovou. Manželstvo, ktoré sa skončilo rozvodom v roku 2014, má údajne dve dcéry Máriu (1985) a Katerinu (1986).

Viac o téme: SynoviaVladimir Putin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu