Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Influencerka šokovala internet: Prestala čítať knihu! Sťažovala sa, že má veľa slov

Yana prestala čítať knihu, pretože mala priveľa slov.
Yana prestala čítať knihu, pretože mala priveľa slov. (Zdroj: TikTok @yannareads)

LONDÝN - Influencerka Yana si zúfa z fantasy románu „Six of Crows“. Drobné písmo a komplikovaný dej ju donútili prestať čítať knihu.

TikTokerka Yana bola sklamaná fantasy románom pre mladých dospelých „Six of Crows“. Vo videu na TikToku vysvetlila, že po 34. strane už nie je z knihy nadšená. 

Influencerka Yana: „Nemám potuchy, čo sa deje“

„Prečo je do pekla kniha taká? Písmo je také malé. A prečo sú stránky preplnené toľkými slovami?,“ povedala vo videu, ktoré bolo medzičasom z TikToku odstránené. Román jej odporučili jej nasledovníci, no už po niekoľkých stranách sa cítila ohromená.

Mala veľký problém sledovať množstvo prostredí a postáv príbehu. "Nemám potuchy, čo sa deje," povedala a ukázala svojim sledovateľom karty z knihy, ktoré mali vysvetliť svet fantázie. 

Nepomohol ani pokus prečítať si knihu väčším písmom na jej elektronickej čítačke. Na knižnej platforme Goodreads uviedla, že po 220 stranách od knihy nakoniec upustila.

@yannareads Me all day every day 💁🏼‍♀️ @booksreadbymeb #books #booktok #booktokfyp #acotar ♬ Peacock_Ted_TryTheCrab - Peacock

Používatelia X jej odporúčajú, aby sa Yana držala romantických kníh

Medzitým bolo video z TikToku znovu nahrané na X (predtým Twitter) a mnohí používatelia kritizovali Yanu. Jeden používateľ napísal: "Zomrela by, keby sa dostala do kontaktu s knihou Stephena Kinga." Niektorí povedali, že Yana by sa mala sústrediť na romantické romány.

Viac o téme: KnihaInfluencerkaTikTok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu