Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Finančná správa odhaľuje: Toľko peňazí zarába Melania Trumpová! O takej čiastke sa mnohým ani nesníva

Melania Trumpová
Melania Trumpová (Zdroj: SITA - AP Photo/Susan Walsh, File)

WASHINGTON - O zostatok na účte v banke Melanie Trumpovej sa zrejme netreba báť. Finančná správa, ktorú teraz predložil Donald Trump, odhaľuje aj denný príjem jeho manželky. Bývalá prvá dáma sa topí v peniazoch.

Donald Trump nerád prezrádza, odkiaľ presne jeho milióny pochádzajú – no najradšej by ich mal veľa. Trump ako kandidát na prezidenta teraz musel zverejniť svoje financie, vrátane financií svojej manželky. A očividne si nazhromaždila aj značný majetok, ako teraz odhaľuje Trumpova najnovšia finančná správa.

archívne video

Prvá dáma Melania Trumpová sa chystá na Vianoce

Odhalené aj miliónové príjmy Melanie Trumpovej

Podľa správy Melania Trumpová zarobila šesťcifernú sumu len za svoj prejav na republikánskom fundraisingovom gala na začiatku roka, uvádza Daily Mail s odvolaním sa na Trumpovu ročnú finančnú súvahu, ktorá zahŕňa aj všetky Melaniine odmeny a investície. Podľa toho má bývalá prvá dáma značné príjmy z poplatkov za prejavy, aj za nehnuteľnosti v New Yorku a Slovinsku. Podľa správy to všetko nedávno prinieslo bývalej modelke pôsobivý miliónový príjem.

Takto si bývalá prvá dáma zarába

Uvedené zárobky zahŕňajú viac ako 237 000 dolárov za prejav – zaplatený Log Cabin Republicans – v apríli 2024. V tom mesiaci usporiadala Melania Trumpová benefičné podujatie pre konzervatívnu LGBTQ skupinu na mape Mar-a-Lago. Hodnota vstupenky bola 10 000 dolárov. Na podujatí sa vyzbieralo približne päť miliónov dolárov, ktoré boli rozdelené medzi kampaň za znovuzvolenie Donalda Trumpa a Republikánsku stranu. Dokumenty tiež uvádzajú, že Melanie Trumpová dostala 330 607 dolárov za licenčnú zmluvu s manažérom dizajnérov na predaj NFT - tzv. nezameniteľný token.

  • Pripomíname, že po odchode z Bieleho domu si manželka Donalda Trumpa otvorila webovú stránku NFT. Okrem toho Melania založila novú spoločnosť s názvom MKT World LLC na organizovanie svojich rečníckych stretnutí a predajov svojich NFT.
  • Čo sú vlastne NFT? NFT alebo Non-Fungible Tokens sú digitálne certifikáty, ktoré dokazujú jedinečnosť a vlastníctvo digitálneho aktíva. Tieto aktíva môžu byť čokoľvek, napríklad umelecké diela, hudba, videá, virtuálne nehnuteľnosti alebo iné digitálne zberateľské predmety.

Nehnuteľnosti obohacujú Melaniine miliónové príjmy

Ako vyplýva tiež z dokumentov, disponuje aj rozsiahlym portfóliom nehnuteľností. Hodnota jej rezidenčných nehnuteľností v New Yorku sa odhaduje na 500 001 až 1 000 000 USD. Dostáva tiež 15 001 až 50 000 USD z príjmu z prenájmu rezidenčných nehnuteľností v Ľubľane v Slovinsku. Okrem toho má slovinská rodáčka sporiaci účet, ktorý má podľa dokumentov obsahovať 250 000 dolárov.

Memoáre Melanie, ktoré vyjdú na jeseň, prinášajú ďalšie financie

A to nie je všetko, čo Melanii prináša peniaze každý deň: Na jeseň zverejní svoje spomienky s názvom "Melania". Kniha bude podľa jej úradu obsahovať "osobné príbehy a rodinné fotografie, ktoré nikdy nezdieľala s verejnosťou". Memoáre pozostávajú z 304 strán a sú k dispozícii za 40 dolárov, pričom podpísané kópie sú k dispozícii za 75 dolárov. Dá sa predpokladať, že aj Melania na svojej knihe poriadne zarobí. Portál „Celebrity Net Worth“ odhadol začiatkom roka majetok Melanie Trumpovej na približne 50 miliónov eur.

Viac o téme: FinancieMajetokDonald TrumpMelania Trumpová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu