Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Má v tom jasno: Miluje ma! Donalda Trumpa potešila reakcia Melanie na pokus o atentát

Donald Trump tvrdí, že ho Melania miluje.
Donald Trump tvrdí, že ho Melania miluje. (Zdroj: SITA/AP Photo/Paul Sancya)

WASHINGTON - Keď Donalda Trumpa na predvolebnom mítingu v Pensylvánii zasiahla guľka, jeho manželka Melania sa mohla na to len bezmocne pozerať v televízii. Teraz republikán prezradil, ako bývalá prvá dáma naozaj reagovala.

V predvolebnej kampani v USA sú súboje o hlasy čoraz ostrejšie: Donald Trump ako republikánsky prezidentský kandidát veril, že už vyhral voľby a výrazne prevyšuje svojho demokratického konkurenta Joea Bidena – až kým sa úradujúci americký prezident narýchlo nevzdal z predvolebnej kampane a ihrisko neprenechal svojej viceprezidentke Kamale Harrisovej.

archívne video

Bývalý americký prezident Donald Trump si bol zahrať svoj obľúbený golf (Zdroj: Profimedia)

Trump v úlohe obete

Príliv sa teraz obrátil a Donald Trump, ktorý rozsiahlo kritizoval Bidena, že je príliš starý a už neplní svoju prácu, je zrazu vo veku 78 rokov seniorom v boji o Biely dom. Ako sa teda dajú vyhrať hlasy, ak sa už sa nedajú robiť vtipy o pokročilom veku Joea Bidena? Pokus o atentát na jeho život je pre Donalda Trumpa to pravé.

Boli to zábery, ktoré obleteli svet: 13. júla, keď Donald Trump usporiadal kampaň pod holým nebom v meste Butler v Pensylvánii, zrazu zazneli výstrely, z ktorých jeden zasiahol bývalého prezidenta USA Donalda Trumpa do pravého ucha. Prezident bol zakrvavený, ​​no nebol vážne zranený.

Strelec, 20-ročný Thomas Matthew Crooks, bol o chvíľu neskôr zlikvidovaný ochrankou. Donald Trump sa po útoku udomácnil v úlohe obete a napríklad o pár dní sa ukázal na konferencii Republikánskej strany v Milwaukee s nadrozmernou náplasťou na zranenom uchu po strelnej rane. Pokus o jeho zabitie naďalej slúži ako predvolebný tromf Donalda Trumpa.

Trump prezrádil, ako na útok zareagovala jeho manželka Melania

Naposledy bývalý americký prezident odpovedal na otázky televíznej novinárky Laury Ingrahamovej v rámci rozhovoru pre Fox. Počas televízneho rozhovoru padla aj otázka, ako by na útok v Butleri reagovalo okolie Donalda Trumpa všeobecne a jeho manželka Melania Trumpová konkrétne. Donald Trump mal pripravenú odpoveď, ktorá prinútila ľudí posadiť sa a spozornieť.

"Ak vám nevadí táto veľmi osobná otázka, aká bola Melaniana reakcia, keď sa dozvedela, čo sa stalo na tom ihrisku v Butleri?" spýtala sa Laura Ingrahamová na rovinu Donalda Trumpa. S odpoveďou neváhal ani sekundu:

  • "Videla to naživo, vysielali to všade v televízii."
  • "Keď začali hovoriť o tom, čo sa stalo, spýtal som sa jej: ´Ako sa pritom cítiš?´ a nevedela o tom ani poriadne rozprávať.“
  • "Ale to je v poriadku, pretože to znamená, že ma má rada. Alebo že ma miluje. Má ma rada alebo ma miluje, oboje je milé."
  • "Chcem len povedať, že keď ma videla ísť k zemi, už čakala to najhoršie."
Viac o téme: AtentátDonald TrumpMelania TrumpováPrezidentské voľby USA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu