Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

V Starom Vestci horel penzión! Záchranári mali plné ruky práce, oheň uhasili

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

STARÝ VESTEC - Hasiči dnes ráno vychádzali k požiaru penziónu v Starom Vestci na Nymbursku. Štyroch ľudí evakuovali, ďalších piatich bolo nutné zachrániť napríklad pomocou rebríka. Traja ľudia sa nadýchali splodín a skončili v starostlivosti zdravotníckej záchrannej služby. Oheň sa hasičom podarilo uhasiť asi po hodine a pol. Výška škody zatiaľ nie je známa, príčina sa vyšetruje, vyplynulo z informácií stredočeských hasičov a záchrannej služby.

Udalosť bola hlásená po 8:00. Podľa hovorcu krajských hasičov Dominika Peničky išlo o požiar kuchyne, likvidovalo ho päť jednotiek. Záchranári ošetrili troch zranených. Jedného odviezli na internu nymburskej nemocnice, druhého na internu do nemocnice v Brandýse nad Labem pri Prahe a tretieho po ošetrení nechali na mieste. "Všetci boli pri vedomí," povedal ČTK hovorca stredočeských záchranárov Marek Hylebrant.

archívne video

Požiar autovraku v noci zamestnal nielen policajtov druhého bratislavského okresu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Hasiči po uhasení plameňov vyhľadávali skryté ohniská. Zásah ukončili okolo 9:30 a objekt odovzdali majiteľovi. "Už tam žiadne práce nerobíme," uviedol Penička predpoludním. Príčinu požiaru podľa neho vyšetrovatelia zisťujú.

Viac o téme: PenziónPožiarHasičiZranenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu