Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Šokujúce scény z pláže: VIDEO Ženy sa pobili o ležadlá, museli zasahovať bezpečnostné zložky

Ženy sa na pláži pobili o ležadlá.
Ženy sa na pláži pobili o ležadlá. (Zdroj: X)

NEAPOL - Na pláži vo Varcaturo v Taliansku sa vyostril spor o ležadlá. Dve ženy sa dostali do ostrej hádky, ktorá vyvrcholila bitkou. Konflikt ukončili až bezpečnostné zložky.

Minulý víkend sa vyhrotil spor o ležadlá na pláži v Taliansku. Ženy sa bili tak agresívne, že museli zasiahnuť bezpečnostné zložky.

archívne video

Pozrite si prvé reakcie dovolenkárov, ktorých evakuovali z požiarmi zasiahnutého Rodosu (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Podľa správy v Daily Mail sa dve ženy dožadovali plážových ležadiel v prvom rade na pláži Varcaturo neďaleko Neapola, čím obťažovali ostatných návštevníkov pláže, ktorí tam boli už dlho. Personál žiadosť odmietol a strhla sa prudká hádka. „Vznikla ‚extrémne násilná‘ situácia,“ informoval Daily Mail s odvolaním sa na miestne úrady.

Politik po spore o ležadlá žiada dôsledky

Ženy útočili nielen na seba, ale aj na bezpečnostné zložky, ktoré sa snažili bitku ukončiť. Poslanec talianskeho parlamentu Francesco Emilio Borrelli zdieľal video incidentu na X (predtým Twitter) a napísal: "Tieto ženy ohrozovali svojím správaním bezpečnosť iných ľudí." Vo vyhlásení na Facebooku Borrelli vyzval, aby boli zodpovední identifikovaní a braní na zodpovednosť. Šokovaný bol najmä tým, že bitka sa odohrala uprostred dňa a pred deťmi. „Žiadame, aby tieto ženy boli čo najrýchlejšie postavené pred súd,“ povedal politik. 

Video z incidentu sa odvtedy stalo virálnym. Zobrazuje ženy, ako sa bijú a zápasia o zem v plavkách a plážovom oblečení. Denník Daily Mail uvádza, že asi tucet ľudí sa pokúsilo rozohnať hádku, no neúspešne.

Na Malorke sa stupňuje boj o plážové ležadlá

Ale nielen v Taliansku sa dovolenkári bijú o najlepšie miesta na pláži. Takzvaná lehátková vojna čoraz viac eskaluje aj na Malorke. Turisti si rezervujú najlepšie miesta na pláži skoro ráno zavesením plážových osušiek na slnečníky.

Viac o téme: LežadláPlážNeapolBitka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu