Nedeľa7. júl 2024, meniny má Oliver, zajtra Ivan

Uniklo šokujúce video s Trumpom: Odporný útok proti Bidenovi! Neuveríte, ako ho nazval

Donald Trump na golfovom vozíku nechutne zaútočil na Joea Bidena.
Donald Trump na golfovom vozíku nechutne zaútočil na Joea Bidena. (Zdroj: X)

WASHINGTON - Donald Trump (78) už zrejme nepočíta s tým, že bude musieť pokračovať vo svojej predvolebnej kampani proti americkému prezidentovi Joeovi Bidenovi (81). V uniknutom videu republikánsky kandidát a bývalý prezident USA dáva jasne najavo, že očakáva, že sa Biden stiahne – a ako konkurenta sa pripravuje na viceprezidentku Kamalu Harrisovú (59).

Vo videu, ktoré zverejnil konzervatívny americký portál „The Daily Beast“, je Trumpa vidieť na golfovom ihrisku. Pohodlne sedí v golfovom vozíku a rozpráva sa s fanúšikmi, ktorých sa samoľúbo pýta, čo si myslia o jeho vystúpení na televíznom dueli.

archívne video

Bývalý americký prezident Donald Trump si bol zahrať svoj obľúbený golf (Zdroj: Profimedia)

Keď Trump zozbiera chválu svojich fanúšikov, začne urážať Joea Bidena: „Pozrite sa na túto starú, rozbitú kopu sračiek,“ hovorí Trump nechutne neúctivým spôsobom o úradujúcom americkom prezidentovi. "On sa vzdal, viete - vzdáva sa pretekov."

Nie je jasné, či video vzniklo po tom, ako New York Times informovali, že Joe Biden zvažuje možné stiahnutie sa z predvolebnej kampane. Biely dom správu poprel – Joe Biden vyhlásil, že neuvažuje o tom, že by sa vzdal.

Trump stále predpokladá, že čoskoro bude mať ďalšieho súpera: „...a to znamená, že máme Kamalu."

Biden je „zlý chlap“, pokračuje Trump a dáva jasne najavo, že si myslí, že viceprezidentka je lepší kandidát: „Myslím si, že bude lepšou súperkou."

Ale tento moment rešpektu netrvá dlho. Trump sa okamžite vracia k ohováraniu. "Je taká zlá. Je taká úbohá,“ hovorí republikán, keď jeho fanúšikovia súhlasia. "Je taká prekliato zlá."

Ako to už u Trumpa býva, skáče z témy na tému. Hneď ako si vyrovná účty s Kamalou Harrisovou, ide späť k Bidenovi. Podľa neho nemôže konkurovať hlavám štátov Ruska a Číny. „Viete si predstaviť, že by tento chlap jednal s Putinom? A s prezidentom Číny – ktorý je hrôzostrašnou ľudskou bytosťou. Je to strašidelný muž, veľmi tvrdý chlap."

Potom sa zdá, že Trump má dosť politického klábosenia a vydá sa na cestu. Predtým, ako odíde, znova sa ozve: „Práve oznámili, že sa pravdepodobne vzdáva,“ povedal Trump o Bidenovi. A potom povie, aká je jeho stratégia: "Len do neho kopať, však?"

Nový prieskum z New York Times zvyšuje tlak na Bidena. Prieskum PO televíznej diskusii ukázal, že Donald Trump vedie Joea Bidena medzi pravdepodobnými voličmi v pomere 49 až 43 percent. Je to najväčší náskok, aký americké noviny namerali od roku 2015.

Viac o téme: Donald TrumpJoe BidenPrezidentské voľby USA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu