Sobota29. jún 2024, meniny má Peter, Pavol, Petra, zajtra Melánia

Desivá hrozba Skabejevovej: Putinova moderátorka oznámila v televízii možný plán útoku na USA

Skabejevová ozrejmila v televízii, ako by mohlo dôjsť k útoku na USA.
Skabejevová ozrejmila v televízii, ako by mohlo dôjsť k útoku na USA. (Zdroj: X)

MOSKVA - Je to pochmúrna predpoveď vyslovená v Putinovej „talkshow“ Oľgy Skabejevovej v ruskej štátnej televízii. Rusko by mohlo pomôcť Severnej Kórei pri raketovom útoku na USA.

Najneskôr so začiatkom vojny na Ukrajine talkshow v ruskej štátnej televízii agitujú proti NATO, Západu a všetkým údajným nepriateľom Ruska. Medzi najznámejšie televízne tváre, ktoré bojujú za Vladimíra Putina, patria Vladimir Solovjov, Olga Skabejevová, Olesya Loseva a Margarita Simonjanová.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 851 (Zdroj: Facebook/General Staff of The Armed Forces of Ukraine)

Po uzavretí zmluvy medzi Severnou Kóreou a Ruskom, ktorá stanovuje vzájomnú pomoc v prípade útoku zo strany tretej krajiny, sa v moskovskej štátnej televízii zrazu ozývajú divoké myšlienkové hry. „Talkshow“ Oľgy Skabejevovej teraz poskytla pohľad na to, čo by mohla Severná Kórea teoreticky plánovať s dobrou vôľou a technickou podporou Ruska. Výňatok zo služby krátkych správ X (predtým Twitter) odhaľuje niečo neuveriteľné: S pomocou Ruska by Kim Čong-un mohol posunúť svoju raketovú technológiu do takej miery, že (ako je tomu v súčasnosti) môžu dosiahnuť nielen Havajské ostrovy a Japonsko, ale v nie príliš vzdialenej budúcnosti aj veľké mestá na západnom pobreží USA, hovorí sa v talkshow.

Na čom sa dohodli Vladimir Putin a Kim Čong-un

Kremeľský vodca Vladimir Putin počas návštevy Severnej Kórey podpísal s Kim Čong-unom zmluvu o vzájomnej pomoci v prípade útoku zo strany tretej krajiny.

Minulý rok podľa informácií Bieleho domu došlo k dohode o dodávke severokórejských rakiet a delostreleckej munície do Ruska, ktoré Moskva použila vo vojne na Ukrajine.

Na oplátku sa tiež predpokladá, že kľúčové vojenské technológie budú odovzdané Severnej Kórei, ktorá je medzinárodne sankcionovaná kvôli svojmu jadrovému programu. Obe krajiny takúto spoluprácu popreli.

Viac o téme: Vladimir PutinKim Čong-unKĽDROľga Skabejevová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu