Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Zdrvená matka z Gazy prišla o syna: VIDEO Do kamery obvinila Hamas, záchranár ju umlčal

Zdrvená matka obvinila zo smrti syna Hamas.
Zdrvená matka obvinila zo smrti syna Hamas. (Zdroj: X/visegrad24)

GAZA - Vojna na Blízkom východe trvá už niekoľko týždňov. Izrael ako odvetu bombarduje pásmo Gazy. Civilné obyvateľstvo trpí. Postihnutá matka obviňuje Hamas.

Smútiaca matka plače za zosnulým synom, ktorý zahynul pri izraelskom nálete na Gazu. Keď zbadá novinársku kameru, zúfalo zakričí: "Všetko sa to stalo kvôli tým psom z Hamasu!"

Mesto Gaza – to, čo nemôžete vidieť zhora (Zdroj: X/Israel Defense Forces)

Zúfalé slová matky sa ale nepáčili miestnemu „záchranárovi“. Okamžite ju chytil za tvár a ústa a umlčal ju, pričom jej prikázal, aby bola ticho, ako možno vidieť na videu, ktoré momentálne koluje na X (predtým Twitter). Záchranár sa chcel zrejme vyhnúť tomu, aby žena verejne kritizovala Hamas na nahrávke, ktorá by bola zverejnená.

Obkľúčené mesto Gaza

Po zosilnených útokoch na pásmo Gazy v posledných dňoch izraelská armáda oznámila, že obkľúčila mesto Gaza, oznámila vo štvrtok večer. "Naši vojaci dokončili obkľúčenie mesta Gaza, centra teroristickej organizácie Hamas," uviedol vojenský hovorca Daniel Hagari.

Radikálna islamská skupina Hamas zase pohrozila, že izraelskí vojaci v pásme Gazy sa vrátia domov „vo vreciach na telo“. Neskôr v ten večer Izrael oznámil, že pošle všetkých palestínskych pracovníkov v Izraeli späť do pásma Gazy.

Viac o téme: VojnaIzraelGaza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu