Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Texaský masaker: Zabil priateľku a... uvaril ju!

V tomto dome si mladík uvaril svoju priateľku.
V tomto dome si mladík uvaril svoju priateľku.

TYLER - Otrasná scéna sa naskytla americkým policajtom, ktorí vtrhli do domu 25-ročného Chrisa Lee McCuina v texaskom mestečku Tyler.

V hrnci na sporáku našli variť sa ľudské ucho a na tanieri na stole bolo ľudské mäso napichnuté na vidličku. Šialený McCuin sa priznal, že časti tela patria jeho zavraždenej priateľke...

McCuin je v mestečku "známa firma" a má na svedomí viacero priestupkov. Vraždou a pokusom o kanibalizmus však šokoval. Podľa polície sa hrozivé udalosti začali odvíjať tým, že McCuin priateľku Janu Shearer († 21) odviedol z domu a potom ju z neznámych príčin zavraždil. Hneď nato sa vybral do domu svojej exmanželky, kde dobodal jej druha. Ten sa teraz zotavuje z ťažkých zranení v nemocnici.

Na druhý deň ráno sa vraždou a telom mŕtvej Jany "pochválil" svojej matke a jej priateľovi, ktorí ihneď potom ušli z domu a išli na políciu. Tú napokon zavolal samotný vrah, ktorý oznámil, že zabil svoju priateľku a varí jej telo. Policajti ho hneď nato zatkli, tajomstvom však zostáva, či naozaj chcel jesť ľudské mäso. "Buď to išiel spraviť, buď to urobil, alebo nás chce iba presvedčiť, že to išiel urobiť," uviedol policajný hovorca.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu